Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.08.2025 20:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:00 
Kasutaja avatar

Saukas kirjutas:
ValgeKotkas kirjutas:
ju ta vist tahtis mulle sellega öelda, et Paldiski maantee on tänasest 2-realine...

Sõiduautodele ju ongi, parempoolne on ühissõidukirada.

Palun näita mulle toda ühissõidukiraja märki :) Või on see millalgi hiljuti kuskile lume sisse pandud?

Viimati muutis ValgeKotkas, 06.01.2011 16:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:01 

Tegin just väga inetu teo. Koer hakkas garaažis haukuma ja läksin lasin ta välja, aga krt prügivedajad tühjendasid just kasti aia taga ja välja kukkus sedasi nagu ma oleks neile koera kaela haukuma saatnud, püüdsin küll peni tagasi kutsuda, aga ei see aidanud, lärmas nagu segane. Nüüd vist olen jälle karmale punkti võlgu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:02 
Eliit
Kasutaja avatar

ValgeKotkas kirjutas:
Saukas kirjutas:
ValgeKotkas kirjutas:
ju ta vist tahtis mulle sellega öelda, et Paldiski maantee on tänasest 2-realine...

Sõiduautodele ju ongi, parempoolne on ühissõidukirada.

Palun näita mulle toda ühissõidukiraja märki :) Või on see millalgi hiljuti pandud ja ma pole kunagi seda näinud?

Teekattemärgistus. Olgugi, et seda praegu pole näha. Haabersti poole minnes on igaljuhul bussirida eraldatud selle tunduvalt jämedama katkendlikjoonega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:35 
Kasutaja avatar

Läksin tund tagasi linna. Esmalt tahtis Rohelisel tn.-val üks mazda 6 mees mu värskelt värvitud esiotsaga liikuri taas invaliidiks teha. Sõitis peateele ette ning mina ei saand lumeall oleva jää tõttu pidama ning pidin hooga poole autoga lumevallist lisa võtma, et säilitada auto algne vorm. Selle asemel et mazda vend oleks võind vabandada vms. Tõmbas vend täie pasaga nahhui nii et lumepilv oli taga. Ok, rahunesin maha ning jätkasin oma teekonda linna. Jõudes linna, seisan ma port-arturi ristmikul - kõrval mingi ohmoon oma berlingoga. Fooris olev tuli muutus roheliseks ning mina oma 1,6 automaatkastiga Compactiga andsin gaasi ning ülejäänud käiguvahetustega olime autoga eelnevalt kokkuleppinud, et need teostab ta ise. Küll aga jäi tollel Berlingo ahvil südamesse kripeldama see, et ta ei suutnud mõista kuidas mina oma tagaveolise punniga suutsin nii kärmelt foori tagant lahkuda. Jõudes politsei maja juurde, näen külje aknast et too tropp mul kõrval ja üritab mööduda ning kuna ees ootas sõiduraja lõpp siis teadsin et tal vaja minu ritta saada. Kuna minu ees liikus auto ning mina temal järgi siis ei saand ma aru kuhu ta reastuda plaanib. Vähe sellest, et kõrval sõites oli ta mul nii lähedal. Jäi p_tsikarva jagu puudu et ta oleks mul külje sisse sõitnud. Kõrval oli taas lumevall ning sinna ma sõita ei tahtnud kuidagi. Ja ühtäkki, vend keerab tuimalt ilma suunda näitamata mulle lihtsalt ette. Napilt ja minu auto esi nurgast ja selle tondi taga pamprist puudu paugust. Tra, siis läksin ma keema ja andsin rämedalt signaali.Nii kui ahv sai riia mnt.-le kaherealisse ossa vajutas oma raipel gaasi põhja ja hakkas autode vahelt ees ära sõitma. ( Kuni Maximani kestis see tagaajamine ning kiirused läksid ligi 90km/h. Siinkohal peab mainima, et tagaveolisega autode vahel sellise kiirusega sõitmine ei olnud just eriti meeldib. Kohati oli tee peal päris paks lumi ning auto kiskus aeg-ajalt saba liputama. ) Jõudsime siis mere tn. ristmikuni kui fooris põles punane tuli ( algul ma mõtlesin et tont tõmbab sealt ka hirmuga üle, kuid ei ) Sõitsin talle kohe ristmikul ette ning tulin pooleldi autost välja. Sõimasin teda ja vehkisin kätega, püüdes talt aru saada. Kas ta on tont? Vend istus roolitaga nagu kährik silmad punnis ja vaatas lolli näoga otsa. Rohelise tule saabudes jätkasime sõitu ning tollel vennal enam kiiret polnud kusagile. Sõitis lubatud kiirusega ning ju sai aru et linnas lolli ei tasu mängida. Naine oli mul kõrval kes mind tagasi hoidis ja keelas välja minemast. Üksi olles oleks ma päris kindel olnud, et oleksin tolle autost välja tõmmand ja kolakat andnud.

Oeh... pikk jutt s_tt jutt kuid kergem hakkas nüüd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:43 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
pikkkkkk juttt

Peateele ette sõitmine, praegu väga halb üldse kõrvalteelt välja sõita, vallide tagant ei näe mitte midagi, ei õigusta midagi, aga tuleb olla ettevaatlik.

Issand jumal, lase gaas lahti siis ja vahe suuremaks kui näed et tal pole kuskile minna, ise sõidad vahe kinni ja siis on jama...
Tekitabki probleeme. Lihtsam korra gaas lahti lasta, tuleb vahele ära ja unustatud ning ei ole vaja foorumisse kurtma tulla.

Ise kasutan ka neid tühjemaid ridu, tekitab vähem ummikuid.
Lihtne näide, hommikul sõites Tallinnas, Sõpruse peal, suunaga Kristiine poole, plaaniga sõita kesklinna, kasutan ikkagi paremat rida, sest kui 20 autot seisavad vasakus reas, siis miks on vaja seda rida veel pikemaks teha?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:47 
Kasutaja avatar

Miks see ahv ei võind minu taha reastuda vaid lihtsalt täie pasaga mulle ette keerama??? Mina mingi dibla pärast pidurdama ega muid asju tegema ei hakka. Mul kehtib reegel, kes ees see mees. Tra, oleks mul enda audi olnd oleks ma talle nii kõrvale pugend et meil oleks küljed koos olnd. :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:49 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
andres393 kirjutas:
vend keerab tuimalt ilma suunda näitamata mulle lihtsalt ette. Napilt ja minu auto esi nurgast ja selle tondi taga pamprist puudu paugust. Tra, siis läksin ma keema ja andsin rämedalt signaali.Nii kui ahv sai riia mnt.-le kaherealisse ossa vajutas oma raipel gaasi põhja ja hakkas autode vahelt ees ära sõitma. ( Kuni Maximani kestis see tagaajamine ning kiirused läksid ligi 90km/h. Siinkohal peab mainima, et tagaveolisega autode vahel sellise kiirusega sõitmine ei olnud just eriti meeldib. Kohati oli tee peal päris paks lumi ning auto kiskus aeg-ajalt saba liputama. ) Jõudsime siis mere tn. ristmikuni kui fooris põles punane tuli ( algul ma mõtlesin et tont tõmbab sealt ka hirmuga üle, kuid ei ) Sõitsin talle kohe ristmikul ette ning tulin pooleldi autost välja. Sõimasin teda ja vehkisin kätega, püüdes talt aru saada. Kas ta on tont? Vend istus roolitaga nagu kährik silmad punnis ja vaatas lolli näoga otsa. Rohelise tule saabudes jätkasime sõitu ning tollel vennal enam kiiret polnud kusagile. Sõitis lubatud kiirusega ning ju sai aru et linnas lolli ei tasu mängida. Naine oli mul kõrval kes mind tagasi hoidis ja keelas välja minemast. Üksi olles oleks ma päris kindel olnud, et oleksin tolle autost välja tõmmand ja kolakat andnud.

Haige mees oled :kill

Sinusuguseid tohlakaid pool linna täis, ise ei sõida ja teistel ka sõita ei lase!

Kuule, ma sõitsin niigi 60+ kuhu sellel diblal kiire oli? Oleks võind normaalselt minu taha reastuda mitte mulle ette sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:53 

Eesti liiklus kultuur !
:kill
Soomes hoopis teine lugu !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:55 
Eliit
Kasutaja avatar

Arvad, et sa astusid talle rämedalt ego pihta, kui ta lihtsalt sama kiiresti foori tagant kiirendas, kui sina?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 16:57 

Siin tundub tõesti ,et pada sõimab katelt,alguses ei mahtunud berlingole pähe ,et sa talle foori all pähe tegid aga pärast ei mahtunud sulle pähe ,et ta sinu ette tahtis reastuda,sellest ma järeldaks ,et 2 lolli leidsid üksteist ning ei suutnud oma egost või ees õigusest loobuda ja hakkasid see järel ohjeldamatult kihutama ning teiste inimeste elu ohtu seadma liikluses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 17:04 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Arvad, et sa astusid talle rämedalt ego pihta, kui ta lihtsalt sama kiiresti foori tagant kiirendas, kui sina?

Tra küll, kuidas aru ei saada. Ma sõitsin minema fooritagant, sel ajal kui see vennike käiku otsis olin ma päris pikalt läinud. Talle aga hakkas see vist vastu karva ning tahtis kuidagi ära panna. Ja mina sõitsin esimeses reas. ( Sest teine rida lõppeb teatavasti vingi tn. ristil ) Kuna ma olin pikalt eest ära siis oleks ta inimese moodi võind ju ka kenasti esimesse ritta reastuda ning oleks kõik OK olnd. Kuna berlingol olid mingid reklaamid peal ja asukohaks neil märgitud Võiste siis ju seal teistmoodi liikluskultuur.

Sa kaabakas plõksid praegu päris tühja, sest mulle tundub et Pärnu linn on sulle üsna tume maa ning sul puudub reaalne pilt antud tänavatest.

Ma ei ole absoluutselt mingi foorikiirendaja. Lihtsalt liigun sealt minema alati ilma igasuguse tagamõtteta. Kui automaatkastiga kohalt minek tundub kiirendusena siis oleks aeg selgeks õppida manuaalkastiga kiirem ja effektiivsem käiguvahetus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 17:06 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
Spondzile kirjutas:
Siin tundub tõesti ,et pada sõimab katelt,alguses ei mahtunud berlingole pähe ,et sa talle foori all pähe tegid aga pärast ei mahtunud sulle pähe ,et ta sinu ette tahtis reastuda,sellest ma järeldaks ,et 2 lolli leidsid üksteist ning ei suutnud oma egost või ees õigusest loobuda ja hakkasid see järel ohjeldamatult kihutama ning teiste inimeste elu ohtu seadma liikluses.

Streetracing :evil:

Speed gives me all i need - Streetrace. org :rokib

Aga ok, ei viitsi sel teemal jahuda enam. Seda tean ma isegi et kangekaelne olen :D

Aga mis siis täna teistel poistel juhtus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 17:10 

hah, ikka juhtub, nagu kellegil poleks varem nii olnud ??? ikka on :) Nii et ei ole vaja teisi kah eriti süüdistada :)
Eriti kui compactil head rehvid all siis suht norm minek.. Väike auto nagu ta on ;)
(omad kogemused, kuna hoovipeal seisab üks siuke)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 17:14 
Kasutaja avatar

No kui ta sulle järgi jõudis, siis järelikult liikus kiiremini. Kui oli vahe kuhu mahtuda, siis järelikult oli ka ruumi manööver teha (kes ees see mees nagu sa ütlesid). Ei näe küll põhjust vinguda, see sinu arvates tagaajamine võis tema jaoks tunduda hoopis nii, et "seda mõkutist uuesti ette küll ei taha". Ma kasutan ka enamasti lühemat rida ja kui seal mingi hetk aeglasem ette jääb siis reavahetus, mitte ei jää kuskile kilomeetri pikusesse rivvi ootama. Alati leidub kuskil mingi auk kuhu reastuda (mõni mõkutis kes minema ei saa kohapealt).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 17:18 
Kasutaja avatar

Selge selge, see vend oli kiirem ja mina nii aeglane nagu linttraktor. Eks ma sätin siis end jalgratta teedele. :hail

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis