Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 25.08.2025 16:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 106  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Aprillikuu boikoteerimine 2010: Statoil ja Neste
PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:14 
Kasutaja avatar

keegiveel kirjutas:
ison.ts kirjutas:
keegiveel kirjutas:
mind lepingutingimused ei huvitagi. Seni, kuni müüjat pole teada on see jutt ju :bs Selline hind pole reaalselt võimalik ja kuna on suure saladuskatte all, mis firmaga tegu, kes nii odavalt müüa saab, ei saagi seda uskuda.

jajaa. BS muidugi. mul juba kribatakse PS´ja uuritakse tankla keti firma nime.

ja kõigile on vastuseks: "Ei saa öelda?"

Kes nime teada saab, teavitagu siia ka. Et oleks jutt usutavam sellise tankla olemasolust.

no mida see nimi sinule annab. helistad sinna ja küsid järele?
ma saan nendest aru , kes Ps saatsid. tõenäoliselt on firmadel huvi olemas ja kasulik nendele. see ju annab reaalselt neile võimaluse analoogseid soodustusi välja kaubelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:17 

Sa "keegiveel" öösel ikka magada saad?
Mis see sinu asi on,kes kust ostab või kui palju alla saab.Ei öelda firma nime,saa üle sellest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:18 

Ei kurja, tehke või tina, aga mina ei usu, et see Statoil elab "peost suhu" ja tuleb vaevu-vaevu ots otsaga kokku.Iga maailmaturu hinnatõus jõuab Eestisse praktiliselt järgmisel hommikul, langused aga vähemalt paarinädalase viivitusega. Statoili eesmärk on viia hinnad samale tasemele teiste riikidega, see on teadlik hinnapoliitika kõrge juhtkonna poolt. Nad tahavad ju kasu saada sellest, et siin on madalamad tööjõu- ja muud kulud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:19 

No küsimus pole jah jutu usutavuses/mitteusutavuses, vaid reaalses võimaluses(kui see muidugi on). ja noh, teisalt võiks nad ju reklaamida, et sellise hinnaga ja ma pakun et nad peaks 10 ekipaaži turvasid palkama, et kõik karditahtjat tanklat pilbasteks ei pressi. Või on firma ylemuse isa tankla või tegeleb ka ise väikestviisi bensiiniäriga vms....vastasel juhul ma ei kujuta ette...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:20 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
Sa "keegiveel" öösel ikka magada saad?
Mis see sinu asi on,kes kust ostab või kui palju alla saab.Ei öelda firma nime,saa üle sellest.

asi polegi selles, et ma tahak kohe minna ja nõuda odavat kütsut, vaid selles, et sellist asja pole olemas. Simpel. Kõvatamine ainult. Minu und see ei sega, aga info pole usaldusväärne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:21 

Inc555 kirjutas:
Ei kurja, tehke või tina, aga mina ei usu, et see Statoil elab "peost suhu" ja tuleb vaevu-vaevu ots otsaga kokku.Iga maailmaturu hinnatõus jõuab Eestisse praktiliselt järgmisel hommikul, langused aga vähemalt paarinädalase viivitusega. Statoili eesmärk on viia hinnad samale tasemele teiste riikidega, see on teadlik hinnapoliitika kõrge juhtkonna poolt. Nad tahavad ju kasu saada sellest, et siin on madalamad tööjõu- ja muud kulud.

Ei elagi peost suhu, vt mitu liitrit nad tunnis müüvad. Eek liitri pealt võib tunduda väike aga kui sa myyd tunnis 10.000.000 liitrit siis väga ju pole vähe. Ok kulud on ka suured kuid kokkuvõttes massi pealt on ka kindlsati norma kasum sees. Ja tanklad on yx asi, aga mingi euroliidu teema oli ka benahinand yhtsustada aga elatustasemed niivõrd erinevad, et see oleks ysna valus....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:26 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
tänu omaviletsale mälule natuke luiskasin. helistasin ja küsisin järgi palju tookord maksma läks. 13 kopikatega oli liitri hind. ta ise ka ei mäletanud kas 13,60 või oli 13,80.

Võrreldes Alexela 15/30 kaardiga on täitsa muhe ale ju :rokib
Samas, kui boikottimiste pärast jääks Eestisse järgi ainult Lukoil, Olerex ja Alexela, oleks ka jama ju :think

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:28 
Kasutaja avatar

Pilt
Kütusehinnad (2007-2010), allikas:Statoil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:36 

.Markus. kirjutas:

Eks vist ongi nii, et suvel - sõitjaid on palju, sõita vaja ning - maailmahinnad (loe: kohalik bensiini hind) tõuseb, et siis talvel, kui sõitjaid vähe/0stmine väike jälle n.ö odavaks minna...

Panen paar linki veel :
Nafta hind maailmaturul http://www.bloomberg.com/energy/

kütused Leedu tehases:
http://www.orlenlietuva.lt/en/main/our_ ... _en/prices
Mujal hind langeb, meil tõuseb :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:40 
Kasutaja avatar

.Markus. kirjutas:

no krt. ma küll eelmise aasta alguses ei mäleta, et kütus oleks alla 12 eek olnud :?

Olerexile ka boikotti :angry http://majandus.delfi.ee/news/tarbija/o ... 1&l=fplead

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:44 
Kasutaja avatar

Inc555 kirjutas:
kütused Leedu tehases:

Leedu piltide järgi nagu langusest küll juttu pole. Terve märtsi kuu on ju pidevalt tõusnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:50 

dellu kirjutas:
Inc555 kirjutas:
kütused Leedu tehases:

Leedu piltide järgi nagu langusest küll juttu pole. Terve märtsi kuu on ju pidevalt tõusnud.

Pidasin silmas, et võrreldes eelmise nädalaga langenud....
Nagu ma aru saan Alexela veel hinnatõusuga kaasa ei ole läinud....?

Viimati muutis Inc555, 13.04.2010 12:52, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:51 
Kasutaja avatar

«Kui eelmisel nädalal ei näinud me hinnatõusuks põhjust, siis nüüd peame kahjuks kõrgemad sisseostuhinnad jaeturule edasi kandma,» ütles Olerexi turundusjuht Antti Moppel.
Tänane turuseis näitab tema sõnu siiski, et toornafta hinnatõus on pidurdunud ja USA kasvavad naftavarud võivad hakata edaspidi hinda allapoole tooma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 12:55 
Kasutaja avatar

Kes see siin teemas kõige suurem aktivist on siis :? Teemaalgataja? Hakkaks siis asja nagu rohkem ajama? Võtaks põllumehed ja autojuhtide/bussijuhtide jms ametiühingud ja asjad punti. Ajaks võimalikult palju masinaid kokku ja läheks protestiaktsioone tegema? Loosungid jms shit. Kui ikka kesklinna (toompea ja linnaviletsuse ümbruses) tunniks ajaks liikluse halvaks, oleks seda paksu pahandust küllaga, et ehk hakatakse midagi mõtlema. Asi ei ole ju ainult streetracerites, kes tahaks rehvi põletada. Paljudel eluvaldkondadel on kütusehind kõige suurema tähtsusega püsimajäämiseks. Võibolla jahh, põllumehi kampa ei saaks, kuna neil niigi odavam see erimärgistusega, aga paljud põllumehed kasutavad ka selliseid masinaid, millel ei saa sinist kütust kasutada (oma toodete turustamiseks jms). Kui see teema jääbki siin ainult halamiseks, vingumiseks, kütusetõusu delfilinkideks, siis võiks selle teema juba kohe lukustada sest asjal point puudub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 13:01 
Kasutaja avatar

Minu ettepanek: kui siin alguses räägiti tanklate kinniparkimisest, siis pigem võiks ju suure massiga peale minna, igaüks tangib 2-3 liitrit korraga ja siis läheb saba lõppu tagasi, saab pikalt tanklat kinni hoida ja nagu valesti midagi ei tee kah, kui küsitakse, et mis tilgutate, siis vastate ausalt, et rohkemaks pole raha... kui teinekord küsitakse, et miks enne rohkem ei ostnud, siis ütled, et käisid raha juurde toomas 8) Iga nädal/päev erinev suurem, tihedaima kasutusega tankla (näiteks reedel kui rahvas sõidab maale ja tahavad paagid täis võtta kuskil linnaäärses tanklas. Samamood peale seda kui enamusel on palgapäev olnud ja paagid täis lastakse (on ka selliseid)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 106  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis