mastergut1 kirjutas:
räegite et statoil paha jne aga võrrelge statoili tanklaid teiste tanklatega. Uberikud on teised tanklad statoili kõrval minumeelest , luksus maksab ka midagi. Statoil püüab parimat teenindust pakkuda aga võtame näiteks alexela enamust alexela tanklaid asuvad ümberehitatud merekonteinerites kus ei ole wc ega kätepesuvõimalustki. Loomulikult on seal kaubad kallimad aga tankla ei olegi mõeldud seostude tegemiseks
sinise lambi valguses kusemine on luksus?

või on luksus see kui mingid mälleris klemmid pool tundi otsustusvõimetult letiees seisavad ning järjekorda tekitavad?
nn. kohv on nagu halva maitsega kraanivesi; suvalise jubina, mis statis maksab näiteks 50eeksu, saab mujalt 10-15eeksuga jne.
Ja sinu enda tekst on täiesti vastuoluline. Sa väidad et Statoil on luksuslik koht kuid samas väidad jällegi et tankla pole sisseostude tegemise koht... mille krdi pärast sul seda luksust siis vaja on? Igalpool mujal sa tangid samamoodi tankurist ja maksad inimesele kes asub teiselpool letti/luuki.
vahet ei ole mis värvi se valgus seal on ja mälleris kliendid võivad igalpool olla. SELLEST VASTUOLU JUSTUST MA EI SAA ARU. Näiteks kui mul on kiire lähen tangin ja siis ma saan midagi samaaeg süüa võtta millega hoian aega kokku. Loomulikult sa sööd mingeid 10eegiseid juppe poeletitaga. Baaris on ka asjad kallimad kui poes siis lakud ka kuskil trepikojas pilsnerit w