-lost- kirjutas:
Põhjamaade paketiga autol võib see pistik vabalt ka üle olla. Sinu auto puhul ma seda ei tea kuidas lood on kuid üks pistik on osadel autodel sellise seadme jaoks.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/T ... tor_frame/ehk siis raam ribidega mis avaneb ja sulgub vastavalt mootori temperatuurile. Ehk siis sulgunud asendis soojeneb auto tunduvalt kiiremini kui avatud asendis ja kui mootor soe siis avab vaakumiga ribid. See võib olla põhjus miks see pistik üle on. Üks osa selle juhtmestikust, ehk sarnane pistik peaks olema ka siis diagnostika pistiku all juhtmestiku küljes. kusagil seal. Sisselaske kolektori küljes oli ikka pistik ühendatud ? Kah samasugune pistik.
samasugune pistik on seal küünalde vahel küll ühentatud ja minu arust eile vaatasin siis oli isegi seal küünalde juures kaks pistikud mis oli ühendatud.
Mr.X kirjutas:
Kuidas pakastega käigukast hommikuti toiminud on ?
Touring e34 on alati kenad olnud.
ei oska õelda kuna ainult täna hommik läks minu käest esimest korda käima aga muidu toimib suht normlaaselt nagu vanal autol ikka
teine käik läheb veits suurema jõnksuga kui teised.
ghozt kirjutas:
kena pill muidu, aga katsu ikka korda teha ja ära laida diislit midagi. pole tal häda midagi.
peres siin 3 autot järjest olnud diislid: 85 aasta nissan bluebird 2.0d, 94 aasta a6 2.5tdi ja 2000 aasta volvo s80 2.5tdi. (kõik neist on siiamaani alles.) ja pole küll mingeid suuremaid "diislijamasid" olnud. kui korralik aku ka peale lükata, siis läeb külmema ilmaga ka käima.
seega keep up the good work ja tee asi ikka korda kenasti.
sinna ma vaikselt proovin pürgida et saaks korralikult tööle:)
Reimers kirjutas:
Ega jah mõni uus garantiiga diisel õigustab end kindlasti aga...
Aga loodan et saad ikka asja toimima
õnneks lootus sureb viimasena:)
aga siiski mis see pihusti tuli tähendab kui põleb või vilgub?