Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 25.08.2025 10:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Liikluskindlustuse teema - kus on odavam, kus parem.
PostitusPostitatud: 22.01.2010 00:23 

ma soovitaks kasutada sellist asja nagu www.iizi.net seal peaks olema olemas enamvähem kõik pakkujad ja nende hinnad :P ise olen seda kasutanud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 00:24 

Aga iizi.net ei arvesta asukohta, või olen ma lihtsalt tähelepanematu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 00:31 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Aga iizi.net ei arvesta asukohta, või olen ma lihtsalt tähelepanematu.

Ikka arvestab, seal saad katsetada ka erinevaid maakondi ning nende hindasid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 00:40 

Minult küsib vaid isikukoodi, reg. märki, alguse kuupäeva

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 01:15 

Mina soovitaksin KindlustusEst-i. Mul seal oma kindlustusmaakler Sigrid Saaremets, kes hoolitseb ja muretseb selle eest, et kõik mis vajab kindlustamist oleks kindlustatud. Enne poliisi kehtivuse lõppu saadab uued pakkumised, valin ühe välja ja tema saadab uue poliisi vastu. Kui vaja siis helistab ja teeb ja toob.
Iizi-ga on kahjuks kogemused sellised, et nad vägisi suruvad peale mõnda seltsi peale või teevad ise mõne kindlustus pakkujaga poliiisi ja saadavad mulle arve. Leian, et enne tuleks siiski minuga konsulteerida.
Mina olen igatahes kõik oma asjad iizi-st KindlustusEst-i kolinud. Saadetakse sulle pakkumised kus parem ja odavam. Kui huvi on siis: sigrid.saaremets@kindlustusest.ee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 01:35 
Kasutaja avatar

JR kirjutas:
Mina soovitaksin KindlustusEst-i. Mul seal oma kindlustusmaakler Sigrid Saaremets, kes hoolitseb ja muretseb selle eest, et kõik mis vajab kindlustamist oleks kindlustatud. Enne poliisi kehtivuse lõppu saadab uued pakkumised, valin ühe välja ja tema saadab uue poliisi vastu. Kui vaja siis helistab ja teeb ja toob.
Iizi-ga on kahjuks kogemused sellised, et nad vägisi suruvad peale mõnda seltsi peale või teevad ise mõne kindlustus pakkujaga poliiisi ja saadavad mulle arve. Leian, et enne tuleks siiski minuga konsulteerida.
Mina olen igatahes kõik oma asjad iizi-st KindlustusEst-i kolinud. Saadetakse sulle pakkumised kus parem ja odavam. Kui huvi on siis: sigrid.saaremets@kindlustusest.ee

Samuti KindlustusEST`s.
Alati enne poliisi kehtivuse lõppu helistatakse, räägitakse hetke hinnakirjast, rõhutatakse odavaimale seltsile ja pannakse valiku ette, kas saadetakse arve koju, meilile või lähen kohapeale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 19:52 
Kasutaja avatar

Kuna kindlustuse teema siis pöördun oma murega siia.

Soovin osta ühte autot. Hetke omanik tegi sellele aastase kindlustuse. Kui mina selle auto nüüd ära ostan ja oma nimele kirjutan, siis kas kogu see aastane kindlustus jätkub minu nimel ilma, et ma juurde peaksin maksma?

Küsin just selle pärast kuna sõber mainis mulle, et mina saan sellest kindlustusest ainult teatud osa (paar kuud) ja kuna riski koefitsendid on ka erinevad, siis ma pean juurde ka veel maksma.

Loodan, et mõni inimene on siin piisavalt pädev sellele küsimusele vastama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 19:57 
Kasutaja avatar

Aga seda on ju ka arutatud siin: kui eelmine omanik jõuab enne auto ümberkirjutamist ära katkestada siis ei saa sa essugi ja pead uue kindlustuse tegema. Isegi kui ta ei katkesta siis tema kindlustuse jääk kandub sulle üle ning saad nii pika kindlustuse kui antud jääk, su konfitsent ja auto "sissekirjutus" piirkond lubab.
Seega näiteks-kui eelmine omaniku konf. on 0,4, tal vanust üle 25a ja auto kuhugi Põlvasse kirjutatud võid sina, kui alla 25aastane, kel konf 1,2 ja auto Tallinna aadressile kirjutatud, tema jääksumma eest tõesti vaid mõne kuu saada, kui sedagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 20:05 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Mul on kõik saaremaal ja kasutan if'i või ergot :) need qusasfldgnsalns ja muud asjad väga ei toida minuarust :)
parem karta kui kahetseda

Aga, kui sul just kasko kuskil Qauudadsasdfds juures pole tehtud siis mis seal vahet on, et kus? Muretsema peab see, kes sulle sisse kühveldades avastab, et sul miski koonerdajatest koosnev kindlustusfirma. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 20:08 
Kasutaja avatar

remo22 kirjutas:
mina teen põhimõtte pärast rahakotiga selle ostuse,ehk sinna kus kõige soodsam,sest kindlustus kotib teist sellisel juhul,kuidas temaga arved klaariks saab töökodade ja rahadega.endal korra selline juhtum olnud kus tegemist rsa-ga ja krt kuidas nad peedistavad ja suunavad remonti kuhugi keldrialusesse ja ei taha raha maksta.väga segane nendega,ja sestap tegin endale ka seal.
põhimõtteliselt sina linnas liigud ja ei tea kunagi millise firma klient sulle tagant sisse lendab ja ongi pärast peavalu sul. :D
ja auto regada ka kuhugi kaugele kus numbrid väiksed(mitte tallinna) ja oi mihuke kokkuhoid.

Sinusuguste pärast nad üldse elavad ja lüpsavad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 20:47 
Kasutaja avatar

Mina kindlustan samamoodi täiesti suvalises firmas, kus kõige odavam hetkel on, kuna summad on nii suuresti kõikuvad ....Kehva oleks muidugi see, kui kõik samamoodi teeks :D
Kaskodest saan aru, kõige usaldusväärsemas ikka...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 21:02 
Kasutaja avatar

Ma maksan iga 3 kuu peale (loll harjumus 3 kuu kaupa teha) keskmiselt 50.- rohkem, jube kui suur vahe. Muideks, kui te kunagi seda pedereerimist saate tunda, peaks ka mõte muutuma!

Mõelge korra sellele, kui TEIE lõhute kaasliikleja auto ära, siis võiks see ju ikka TEIE mure olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 22:40 

Mani kirjutas:
Mõelge korra sellele, kui TEIE lõhute kaasliikleja auto ära, siis võiks see ju ikka TEIE mure olla.

Ise jagelen hetkel BTA'ga. Lihtsalt ma ei saa aru, miks Eestis nii haige süsteem on. Keegi lõhub su auto ära ja sa pead päris mitu nädalat vaidlema ja ajurakke kulutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 22:48 

Enda auto on kindlustatud IF-is, hind on sellel kõige soodsam juhuslikult ning jätnud kõige parema firma. Igasugu Ergo (viimase 2a jooksul kahjukäsitlus alla käinud), BTA, Gjensidige, kube jms lätlaste-leedukate firmad on sellised et nendega pole võimalik asju normaalse inimese kombel ajada. Nii BTA kui Ergo kohta ikka parajat jama tulnud ette inimestel, millega lihtsalt otsesõnu "pannakse näkku" samas kui teiste firmadega poleks vaidlust tekkinudki.
Kuna isiklik kogemus If-iga oli hea, kui kannatanud poolena kindlustusega remondi asjus suhtlesin, siis pooldan neid.

See suhtumine on muidugi huvitav et võtan mingi kiluvaraste kindlustuse mul poogen, las kannatanu ise sebib nendega aga kui ise oled juhuslikult avariis siis ise ju ei tahaks nendega asju ajada?! Mida vähem nende kindlustust kasutatakse seda vähem on ka võimalus sattuda ise nendega maad maad jagama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 22:57 

Mani kirjutas:
Ma maksan iga 3 kuu peale (loll harjumus 3 kuu kaupa teha) keskmiselt 50.- rohkem, jube kui suur vahe. Muideks, kui te kunagi seda pedereerimist saate tunda, peaks ka mõte muutuma!

Mina olen Inges kindlustusega jagelenud nii, et süda paha, peale seda tekkis sama suhtumine

Ergo ja If'ga asjaajamised on olnud siiani vägagi 5+. Õnneks pole nende BTA jms firmadega kokku puutunud, kuuldud juttude järgi ei taha ka.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis