oskaja kirjutas:
andres... üldiselt mind ei n*ssi üldse mismoodi nad sõidavad... lihtsalt see moraalijüngrite halamine teemal "sõitke aeglasemalt kui kiirusepiirangud või muidu olete mõrtsukad ja rullnokad ja maniakid" viskab üle. politsei kohus on korda hoida ja sealjuures eeskujuks olla aga mina näen eeskujuna lihtsalt lambist kihutavaid ja liikluseeskirju eiravaid mente. samas kui ma hakkan nende eeskujul samamoodi sõitma siis selle eest mind karistatakse ja n*ssitakse iga pisiasja kallal. tore eksole

ühesõnaga kuhu ma üritan sihtida on see, et ennem jälgigu mendid ise ennast ja oma liiklemist ja kui see korras, alles siis hakaku teisi tavakodanike jebima.
Ega liikluspolitseinikud neid seaduseid ei teinud, samuti ei ole kõik politseinikud sellised, pealegi samamoodi pääsevad paljud tavaliiljejad trahvidest, nii et fifty fifty.Kui ei meeldi, mine kaeba nad kohtusse.
Ees 90-ga niiöelda venijad ei ole mitte kuidagi moodi ohtlikud, ohtlikud on hoopis neist täiega ja ohtlikult mööda seerijad, kel mõistust peas pole.
Mina näen küll politseid passimas ülekäigu radu ja vasakpöördeid, mida teha ei tohi.
Tean küll seda suhtumist, et 90 on venimine ja kuidas tallinn-tartul siis sust kõik mööda süstivad täiega, spido järgi siis mingi 95 jne, sõltuvalt autost.
Mis mure on tiheda liiklusega kohas minutiga 32 autot? 90 km/h sõitev auto liigub 25 m/s.