Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 26.08.2025 04:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 22.12.2016 22:02 
Kasutaja avatar

Huawei P9 ja P9 lite on ka vist päris kõvad sõnad. Väidetavalt Samsung S7 le hea konkurent. Endale ei ostaks aga tasub lähemalt uurida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2016 23:32 
Kasutaja avatar

P9 lite ja S7 ei konkureeri omavahel aga sujuv,mugav,ilus ja hea akuga on küll.
Ise kasutan telefoni palju,nett koguaeg järel ja 2 ööpäeva kestab ära.
Elukaaslasel on S7 ja pole veel halba sõna kuulnud.
E: Vabandust,1p22h kestab ühe laadimisega kui telefoni peale helistamise surfamiseks ka kasutada...2 päeva oli ülepakutud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2016 10:07 

P9 ja s7 konkureerivad, lite ja s7 mitte jah. Aga lite on ka hea.

Samas hetkel soovitaks üldse Honor 8. KAmera sama mis p9 aga muus osas no super telefon.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2016 15:52 

Ma olen tänaseks päevaks P9 kasutaud kuu aega.
Ma olen positiivselt üllatunud, siiani oli mul kogemust mingi paariaasta taguse Huawei tahvliga ja see oli küll jube luts.

P9 aku kestab mul täiesti vabalt 2 päeva ära, nett koguaeg järgi, tihti ka gps, kõnesid 1-2h jagu päevas. Kiire, käes paraja suurusega, sõrmejäljelugeja pole ühtegi vimkat sisse visanud, erinevalt mingist Z5 sõrmelugejast, mida ma mingi hetk kasutasin paar nädalat.

P9 hind on hetkel vist Telias 399 ja mulle tehti sama telefoni hinnaks 299, olen küll äriklient, aga arvan et seda hinda kangutab natukene ka eraisik alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2016 17:54 

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2016 14:52 
Kasutaja avatar

ifööni ei ostaks juba selle pärast, et välja näeb see nagu mingi odav käkk. iOS on täiesti debiilne. Pidevalt on mingid hädad ja kui garantiist antakse uus telefon, siis sellele kehtib vana telefoni garantii, mitte ei hakka aeg otsast peale jooksma. Eelmine telefon oli Galaxy S4+ millel pooleteise aasta jooksul mis ta minu käes oli, ei olnud ühtegi probleemi. Praegune S6 Edge ka enamvähem poolteist aastat ja 2 korda on telefon iseenesest resarti teinud selle aja jooksul, see on ka kõik. Pole mingeid kokkujooksmisi ega teisi hädasid olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2016 17:46 
Kasutaja avatar

Ise vaatan samuti kõrvalt kuidas tuttavad on oma õuntega hädas. Oma s seeria samsungitega pole probleeme siiani olnud. Momendil s7 ja väga rahul. Pärast viimast uuendust on mõned menüüd/aknad muutunud veidi vähem sujuvaks kuid eks see ole kõigi telefonimarkide tarkvara uuendustega nii. Enne kui uus mudel välja hakkab tulema, on vaja uuendustega vana mudel aeglasemaks muuta, et ikka rahvas uue järele tormaks. ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2016 17:54 
Kasutaja avatar

Mõistlik nagunii kõik uuendused kinni keerata. Nahh neid vaja? On need kunagi midagi paremaks teinud?

IPhone reaalsuses ikkagi ainus lollikindel töövahend. Androidil hakkavad käpardid koguaeg midagi seal kohandama ja keeravad asjad ptsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2016 20:26 
Kasutaja avatar

Nii ta ongi tegelikult. Rumalamad ostavad iphone (eputajad ja muidu tehnikavõõrad inimesed, kellel peab olema kallis telefon aga android on ju liiga keeruline ja tavaliselt ka gramm odavam). Lollikindel sobibki inimestele, kes ei tea ja ei oska tehnikat kasutada.

Seda vaidlust tegelikult ei ole mõtet siin jätkata.
Fakt on see, et õunafirma sisuliselt orjastab su kui ühe nende toote ostad. Sest see tähendab, et sa PEAD itunesi ja muu jama tõmbama. Androidilt apple telefoni peale ei saa bluetoothiga asju saata jne (vähemalt vanemate puhul oli nii, tänapäevaste mudelite kohta ei teagi täpselt selle kohta). Nüüd need kõrvaklapid, laadijad ja muu jama mis neil kõik täpselt oma juhtmega on, ajavad südame pahaks.

Ja just see ongi põhjus, miks ma ise olen androidi peale kindlaks jäänud. Mul on oma valikuvabadus olemas. Mul ei teki probleeme, kui tahan tuttava arvutist faile võtta või vastupidi (kui tegemist pole apple arvutiga muidugi). Mul ei ole probleeme laadija leidmisega, sest see on levinum kui õunakaabel. Ma saan menüüd ja kõik muu kohandada täpselt selliseks nagu ma ise tahan. Ma ei ole sunnitud mingisuguseid jaburaid programme alla laadima, et faile ringi liigutada oma telefoni ja arvuti vahel.

Ilmselt on apple puhul ka võimalik enamust mu välja toodud puntke vältida, aga inimesed kes seda reaalselt teha oskavad, peaks juba küllalt targad olema et applet üldse mitte ostagi.

Oma kogemusest saan öelda, et ca 85% inimestest, keda olen näinud applet kasutamas, on tehnikavõõrad inimesed, kellele loeb vaid bränd ja kõige kallim hind.
100% ei julgenud välja kirjutada, sest mõned keda õuna kasutamas näinud olen, pole nii head tuttavad mulle.

Tehnikahuvilisi inimesi pole aga õuna otsas rippumas näinud paraku.
Eks igale oma, mõnele meeldibki selline lihtsus. Sama saavutaks ka androidiga, kui mõni sõber oma suutmatuse tõttu appi kutsuda. Saad kah lihtsa asja tõenäoliselt odavama hinnaga, sama võimsusega ning ilma pealesunnitud jamata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2016 21:30 

Kogemus mitme Androidiga telefoniga ja tahvelarvutiga- üldiselt jura, alati mingi aja pärast hakkavad uimaseks muutuma, kinni kiiluma, restarte tegema jms anomaaliad aeg-ajalt toimuvad. Järgmine telefon/tahvelarvuti saab Apple oma olema. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2017 00:36 
Kasutaja avatar

Andrezzz kirjutas:
...Järgmine telefon/tahvelarvuti saab Apple oma olema. :)

Ainuõige valik, kui ei taha ennast emaseks nussida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2017 03:20 
Kasutaja avatar

Türbel küll

Ühed eelistavad Androidi, teised Apple´it.

Võibki jääda lõputult vaidlema.

Teema juurde:

Endal plaan Huawei P9 Lite ära proovida. Lugenud eelnevalt arvamusi aga keegi võiks veel lisada midagi juurde konkreetse telefoni kohta ;).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2017 04:12 

Vaielda pole midagi vaja. Ütleme nii, et iPhone on kindla peale minek, Androidiga on natuke selline lotovärk. Aga mis teha, kui raha piisavalt pole, eks siis ikka peab Androidiga ning selle kohatise uimasuse, programmide iseenesliku sulgumisega, restartidega jms-ga leppima. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2017 06:52 

Endal esimene nutitelefon oli Iphone 3gs millega lällasin umbes 3 aastat, siis sai mõeldud et tarvis midagi suurema ekraaniga ja tuli näppevahele samsung note2. Pool aastat suutsin selle raisaga läbi ajada, rohkem neid androide näha ei taha ja õuna logoga telefonid taskus jällegi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2017 11:06 
Kasutaja avatar

Androidimees samastub natuke bemmimehega. Kiidavad kui hea ja äge ja kõva pill on, kuid samas on leppinud teadmisega, et nende sittapeltik üle nädala rikki läheb või mõne uue vea sünnitab (lisaks pole nende pill pooltki nii kiire kui nad väidavad :D)
Head uut läägivaba uut aastat kõigile moblaomanikele!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis