Niki kirjutas:
Korralikud boschid sain HL-ist. Bensurõhku pole kontrollinud. Näpunäiteid kuidas seda vaadata? Iseeneseat peale vea kustutamist ja õhulõdviku õiget paigaldamist oli täna juba pilt positiivsem. Lisaks valetab ka kütusetasemeandur.
need boschi küünlad on peaaegu prügi, ainuke mis toimib normaalselt ja saab 100% usaldada on NGK .
Et siin keegi virisema ei hakkaks siis mul on 2a olnud garaazis pill mida ajan hommikuti sisse, õhtuti välja, käib sama rikkalt kui mõne mehe diisel ,sest musta tuleb oma jagu tagant ja pillil midagi tuksis, ainukene mis kestab 5-6 kuud on olnud ngk, beru suri nädalaga, chapionidega ei saanud pooli pütte üldse sappa, boschi omad vist olid 2 kuud ja kurat denso oli paar nädalat äkki või nädal. Kõiki neid firmasid olen proovinud erinevate bmw/audide peal ja üldiselt kellel on muud küünlad bemaril peal ,on ka probleeme kütsikulu ,mineku ja ma eitea millega veel.
Esialgu ma muidugi ei soovita minna kohe ostma uusi küünlaid, vaid kontrollida bensurõhk ära, kolmik vollale vahele , näidik otsa ja pill käima, näidik kojameeste vahele ja lähed lased kuskil kuni 3manda lõpuni tyhjaks. Vaatad kas rõhk kukub alla 3 bari ,või mitte.