Sten kirjutas:
Mul oli ka mõniaeg tagasi juhus kus mingi badass sõitis mulle selveri parklasse järgi ja hakkas oks laiali mölisema ja moraali lugema foori tuledest. Sõitis see tegelane valge Q7-mega. Naljakas oli see et vana lasi ise 50 alas u 70-nega ja kui fooris punane põles siis viimasel hetkel pidurdas blokki ja kirendas jälle jne samalajal kui ma kruisisin rahulikult 50 ja mõnest foorist panin punasega üle mis ei allu ülejäänud tsüklile. Jutt käib Vabaduse pst. putsis fooridest
Mis sellest nüüd järeldada saad? Rikkusid reegleid, sõitsid punasega üle ristmiku, tekitades ka võimaliku ohtliku olukorra. Kokkuvõttes jõudsite mõlemad samaaegselt Selveri parklasse!
Sõiduteel sellised inimesed kes tahavad rääkida ja vehivad kätega, nende puhul on lihtne lahendus olemas. Peatate auto, parim kui blokeeriksite võimaliku edasi sõidu. Helistate politseisse ja teatate kahtlasest juhist liikluses, ebastabiilsusest. LE kirjutab kusagil ka sellest, et juhtida ei tohiks ärritatud olekus, unisena. Need inimesed on tihti ohtlikumad kui alkoholijoobes juhid.
Hea on sellest kõnest ka sellele närvihaigele teada anda, tulevikus mõtleb, ennem kui vehkima hakkab.