RustyZ kirjutas:
printer kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Alar, eksid. Ja eksid rängalt. Selliste väidete ümberlükkamiseks kahetsen et igal hetkel goprod peas ei kandnud

vikingu mehed ei näe ever siukest tampi nagu kuskil õppusel emv laeval. Aga eks jah, kui õppust pole on jalakõlgutamine küll.
Ma olen kuulnud, et heal juhul 3x aetakse paat sadamast välja, enamus ajast nühid niisama lapiga.
Oleneb mis laevale satud. Ise sattusin nii et ajateenistuse ajal olin päris tihti merel. Nädalased Eestisisesed opid olid tavalised, vahel kahenädalased ja sai käia ka Eestist väljas. Kui joppab satud grupilaevale millega minnakse nato miinitõrjeeskaadrisse pooleks aastaks. Sealt tuleb lähetusrahadena ajateenijale päris korralik nuts. Veidi sai kaadris ka oldud, siis sai kevadest kuni hilissügiseni ikka pidevalt väljas käia. Talveperiood on ainult kuulpähe, aint kõlguta jalga või vehi pintsliga...
Eks see tõesti ilmselt sõltub, kuidas joppab. Mul sõber igatahes oli küll nördinud, et ootas vähe midagi muud. Olid pea terve aja kasarmus olnud, aga see oli neli aastat tagasi ka. Loodetavasti asjad nüüd on muutunud.