cigaro kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
Samsung Galaxy Alpha või Sony Xperia Z3 Compact? Miks? Kas on veel midagi samasse "auku"?
Räägiks oma kogemustest Z3 Compactiga, kasutanud nüüdseks nõks üle kuu.
Halbadest külgedest tooks välja:
- LED flash taskulambina kasutades üsna halva valgustusjõuga;
- iga kord laadima pannes on klapi avamine veidi tüütu (aitab näiteks docki soetamine);
- käes veidi libe.
positiivsed küljed:
- minu jaoks ideaalne suurus ja kaunis clean look välimus;
- suurepärane akukestus -
http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=6538;- kiire, s.t. 0 lag-i siiamaani;
- videot vaadates "stereo" heli, kõlarid telefoni all ja üleval äärtes;
Siiani rahul.
Ma tõin kah täna Z3 Compacti poest ära, sest "kõikekannatav" Insmat lendas eile vastu maad ja ekraan ämblik. Garantii saatis pikalt ja vahetus ligemale 150€, ei näinud asjal mingit mõtet.
Miks valisin Z3 Compacti. Mulle käivad need Tableti mõõtu föönid pinda, kindel nõudmine oli, et alla 5". Aku vastupidavus oli väga oluline mu jaoks ja sellel tundus nagu parim.
Poole päevaga olen taibanud, et on teine tõesti päris libe. Ma loodan et ma seda käest lendu ei lase. Taskulambivalgus oli minuarust täiesti okei. Ja laadimispistiku asukoht klapi all samuti ei sega, sest Insmatil oli see kah klapi all ja olen juba harjunud, Z3 klapi avamine on oluliselt lihtsam kui nt Insmatil.
Üldiselt tundub et tegin hea valiku, Samsung Alpha seal kõrval tundus ikka kuidagi poolik. Eks saame näha, kaua kestab.