fg11 kirjutas:
Sony Z3 vs Huawei Mate 7 vs HTC One M8 - millist neist eelistada?
Üldiselt võiks Mate 7-t proovida, aga päris pirakas on ikka käes hoida

Praegu on kasutusel Huawei P6 ja nüüdseks tuleb tõdeda, et Huawei on ikka Huawei - igapäevaselt viskab villast. Küll ei lase kontakte otsida, siis jookseb niisama ajaviiteks kokku, samuti on peale aastast kasutamist akuga lood sealmaal, et hommikul juhtme otsast ära võttes, on lõunaks aku täiesti tühi ja peab jälle laadima. Seega veits põen uuesti sama reha otsa astumist.
Z3l parim aku (reaalses kasutuses), vee ja tolmukindlus, ühilduvus ükskõik millega ükskõik mis asendist.
Htc one - kes kaustab see rahul, mulle ei meeldi selle htc android.
Mate 7 - oled käes hoidnud? Mul hetkel g7 mis on ilge kobakas. Hoidsin matet ja g7t koos käes ja mate tundus väiksem kuigi ekraan suurem. Sel vist üldse protsentuaalselt katab ekraan rohkem kui teistel. Põhiplussid on kindlasti head kaamerad (ka esimene), uus emotionui 3.0 mis on minimalistlikult hea ja kiire, sellel on omad väga lihtsad võlud, sõrmejäljelugeja normaalse koha peal ehk telefoni taga ja lihtne ühe käega kasutada - toimivust pole proovinud. Mine näpi selle mate demo kuskil. Ühekäe klaviatuuri võimalus on ka aga mulle endale tundus ebamugav, harjumuse asi vb, g7l trükin kahe käega.
Ehk siis kui soovid kasutada suuremat ekraani ja tahad mugavalt surfata, kirjutada ja videosid vaadata siis mate7, kui see nii oluline pole siis z3 ja kui tahad ühe käega telefoni kasutada siis z3 kampakt.