Valan ka natuke õli tulle.
Telefone on viimase pooleteist aastaga paar tükki olnud. Alustasin ka androididest, sest nagu igalpool räägiti, siis rohkem võimalusi jnejne. Esimeseks oli mingisugune HTC, mudeli jään võlgu. Hinnaklass oli tal umb 300 euri. Töötas üpris viisakalt kuni mingi uuenduseni, hakkas vigast panema. Mõtlesin siis mingi uhkema asja võtta. Sai S3 ostetud. No ikka pold see mida oleks tahtnud, kord jooksis kokku, siis oli aeglane ja sada jama veel(ei, mu telefon polnud mingit jama täis jms). Selle pealt liikusin edasi HTC One-i peale. Ja ei olnud see ka see õige, kohati jooksis ka kokku ja üleüldse polnud süsteem nö sujuv. Selle müüsin ka maha ja ostsin iföön 5s-i. Hoopis teine teema minu silmis. Menüüd on sujuvad, mitme kuu jooksul on üks kord olnud, kus telefon vigast pani, app tuli lahti ja sulgus ka kohe. Reinstall aitas selle vastu, lihtne. Peale selle on kõik igati tip-top. Ka igatepidi kukkunud jne, töötab ilusti.
Juba enne seda esimest HTC-d tahtsin õuna osta, aga hind tundus liiga utoopiline. Lõpuks tuli mul kallim neid androide testida ja peale igat telefoni veenduda, et see pole ikka see. Mis puutub sellesse nö piiratud süsteemi, siis misasja te oma telefonis nii väga muuta ja teha tahate?
Lõppkokkuvõttes, mulle meeldib õun rohkem. Minu silmis töökindlam, sujuvam ning mulle ka sobiva suurusega. Androidi kasutajad, ärge võtke isiklikult