|
Ühinen siin bugybeariga, ema pidi vana telefoni(iPhone 4) firmale tagasi andma, et uus saada ning palus mind appi, et kogu vajalik kraam(eelkõige kontaktid siis) sealt seest kätte saada. Kuigi olen põhimõtteline Apple-toodete mittepooldaja(ei ole kunagi ühte omanud, olen erinevaid tooteid näppida saanud ning ei ole hetkeseisuga plaanis ealeski mitte omada ka), siis ei olnud väga valikut ning asusin asja kallale. Ülipikalt ei viitsi kirjutada, aga see Apple-ga majandamine on ikka üks ÕUDNE IKALDUS! Minul kui ikkagi lollil esmakordsel Apple-kasutajal hakkasid probleemid kohe, kui olin iTunes-i arvutisse ära installinud. Esmalt hakkas ennast uuendama(võttis terve igaviku), siis telefon järgi ja hakkas telefoni uuendama, siis uuesti iTunesi, siis vist jälle telefoni, järge ei pidanud, kiire närviminejana juba mootor kogus pöördeid. Seejärel pidin hakkama internetist õpetustega järge ajama, et kuidas kõik asjad üldse kätte saada, peale muusika, mis oli kiiresti ja selgelt arusaadav. Leidsin, et iTunesiga saab teha ainult backup-i, mis siis salvestab kogu tavaari ühte faili, hetkel ei mäleta, kas seda üldse mingisse mõistlikku formaati hiljem eksportida ka sai. Seejärel avastasin, et on olemas ka kolmanda-partei programme, mis lubavad kõike tunduvalt arusaadavamalt teha. Installisin esimese ära, kõik töötas, aga kräkkimata lubas ainult 5 kontakti ilusti arvutisse üle kanda. Seejärel kräkkisin ära, programm enam ei tööta(telefoni üles ei leia). Proovisin veel 3 erinevat, kuid samatüübilist programmi, kõikidega täpselt sama jama. Proovisin siis uuesti esimest(e. varu-)varianti ja millegipärast ei saanud ma ka sellega hakkama, sest peale backupi lõpetamist hakkas telefon segast peksma ning ennast koguaeg uuesti sisselülitama. Seejärel läksin juba lootusetult tilt´i ära ning andsin järje tuttavalt üle, mida ta sellega tegi, ausalt öeldes huvi ei tundnud(=kas üldse hakkama sai). Fakt on see, et ma olen oma S4-ga väga rahul, kõikidest selletaolistest funktsioonidest on selge ülevaade, ometigi arvestades asjaolu, et Kies on ikka kohutav bloatware oma olemuselt.
Kogu jutt on mälu järgi närvis peaga "salvestatud", ning telefon on varem oma elu jooksul kraanikaussi kukkunud.
Ma aimasin ette, et tuleb mingi keberniit ja tuligi. See on ainult kinnitus asjaolule, et vabatahtlikult ei võta eales ühtegi õuna ligi...
_________________ "Heleroheline Hunday kasaiai 002 SEB nähtud Vabakal."
|