Keegi oskab näpunäiteid anda/jagada. Kuidas kelladeplokis pirne uute vastu vahetada? Alustades siis nippides kuidas kelladeplokk eemaldada jne. Puust ja punaseks nagu lollidele tuleb teha.

Tagaakna laual on ennem mingi wuufri laadne toode olnud. Keegi on tuimalt augu sisse saagin ja mingi imelik lahtine kate peal. Avastasin selle nii, et tahavaate peeglisse jäi silma "kolmas kõlar". Reaalselt end tagaritta ajades avastasin augu seal all. Augumõõt on igatahes nii ebainimlik, et mina sellise mõõduga subwoofrit ette küll ei kujuta. Juhtmed vist tunduvat olevat sinna veetud. Aku pealt igatahes korralikud juhtmed kuskile lähevad, kuid ma pole süvenenud kas jooksevad mul pagasnikusse või naabrimehe autosse. Kui keegi siin soodsalt sillastendi Pärnus pakub siis oleks huvitatud. ( mõlemal sillal. ) Pagasnikumatti sooviks ka saada, kust seda leida võiks?
ändi: Esituled on jah nagu Põhja-Korea liidri silmad. Laiad ja peenikesed. Hetkel sõidan oludesunnil seasilmaga. Vasak põleb kuid parem lähituli kustus. ( Pirni minev juhe katki. ) Katsun selle vea homme ise ära likvideerida. Valgustatud tänavast kuskile pimedusse sõita on tunne nagu oleks P_rseauku sattunud.