Müüsin ka ühe odava rondi järtsuga inimesele kellega tol hetkel koos töötasin. Vähemalt mõtlesin, et ma müüsin

Raha sain kokku 50 euri 400st, auto müüdi kuu ajaga kolm korda edasi. Tänu väikesele detektiivitööle sain kätte ühe minu võltsitud allkirjaga müügilepingu ja andsin asja politseisse ning kohtusse. Rajakas sai ainult poolteist aastat tingimisi ja inkassogeissi. Siiamaani ootan raha.
Nüüd on küll Lindorff kogu tema võlasumma tegemisse võtnud, aga ikkagi- mida sa võtad inimeselt, kellelt midagi võtta pole.
Mõni õhtu küll mõlgutan õndsaid mõtteid, et läheks tüübile ukse taha ja sõidaks mõlema rusikaga otse näkku sisse, aga ei taha oma mainet ka väga ära rikkuda, olen selle raha suht kuludesse arvestanud juba. Väike lootus on mingi aeg inkassost midagi saada, aga noh... see on selline long shot.
Bottom line- Ära müü järelmaksuga eraisikult eraisikule. Ei tasu vaeva ära ja pärast ainult süüdistad ennast, et kuidas said nii loll olla.
Ise küll olen ostnud kaks autot järtsuga autoaiast, ei tea küll kuidas nemad usaldavad 0 sissemaksuga mingi 600 järtsu anda, aga noh.. ega rohkem ei võtaks ka ise.