ht99 kirjutas:
1-2 päeva on üsna suur ajavahe, 24-48 tundi.
Ehk siis jääb selline mulje et teisel päeval on telefon lihtsalt taskus, akut 15%, kõik syncid väljas ja otsid paaniliselt pistikut.
Pealegi, mida annab aku kestvusele juurde root, ehk juurkasutaja õigused? Ilma custom rommita mitte midagi. Mõni rom on jällegi selline mis tõmbab aku veel kiiremini tühjaks kui originaal soft.
Mul näiteks kaks telefoni, Galaxy S2, cyanogen mod 10.2, aku 1650mAh, sync sees, siis aku max kestvus 28h. Teine Huawei W1, nett sees, syncib meili, kalendrit, to-do list'i jne, aku peab lõdvalt 5-7 päeva. Aku siis 1950mAh ja WP8
Poisu poisu

See kui sul sync sees aga ekraani kordagi ei kasuta, ma võin niimoodi mitu nädalat telefoni hoida.
See lihtsalt mis mul on üles seatud, see telefoniga on pea võimatu paremat saada. Xda foorumis ma olen õpetanud teisi mida ma olen oma telefoniga teinud et seda ekraani aega kätte saada.
Igatahes ma olen system tuneriga eemaldanud läbi google service frameworki kõik google talkiga seotud serviced. Ka google kontaktide synci.
Cpu sagedused töötavad vastavalt vajadusele. Kui ekraan kinni siis on underclockitud, tavakasutusel umbes 1000mhz, kui avan mõne mängu siis läheb power põhja.
Greenifyga lähevad lukku apid mis kasutavad liigselt ressurssi kui ei ole kasutusel. Kõik toimub automaatselt muidugi.
Lisaks rootiga saab saab eemaldada stock romilt "stock bloatware" mis kasutavad väärtuslikku akut.
Ja oi kui palju võimalusi veel on.
Minu tuli umbes 1.5 h ekraani aega juurde sellega. Öösel läheb magamise ajal umbes 8 tunni jooksul 0-1% akut koos netiga kuna ei näe enam põhjust seda välja lülitada.
Tegelikult ma arvan, et see mitu päeva sul vastu peab ei näita kottigi, ekraani kaautusaeg võibolla ütleb juba ühtteist.