Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.02.2026 18:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 15.01.2014 17:13 
Kasutaja avatar

Siag, puhka jalga palun. Jutt käib hoopis millestki muust, kui automaatsest wifi külge ühendumisest, mille profiil juba telefoni seadistatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 17:14 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
Võib-olla ma olen loll ja ei jaga seda Androidi maailma nii hästi, aga mul 5s läheb algusest peale automaatselt kodusesse wifi võrku ilma mingisuguste jubinateta ja samamoodi ka teeb automaatselt backupi olles koduses wifis ja laadija taga. Ei saa aru, kas Androidil ka selliste lihtsate asjade jaoks mingit lisapluginat vaja?

Ei ole midagi vaja, mul läheb Android ka automaatselt kodusesse Elioni võrku ja kõigisse avalikesse Elioni võrkudesse.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 17:24 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
mx7k kirjutas:
RustyZ kirjutas:
NFC on jah muhe asi kui sel kasutust leiad. Üks funktsioon autos kindlasti handsfree aktiveerimine ja navi sisselülitamine kui dokki paned ja dokkil tag on. A miks sa seda wifisse lülitamist nfcga ei lahendanud?

Enda telefonil piisab üldsegi, kui korra ju wifi-koodi paned. Kui ruuter levialas, olen kohe võrgus. See on täägi sisse küll kirjutatud, aga sõbrad-tuttavad, kes mul külas käivad ei pruugi tihtipeale omada NFC-toega telefoni. QR reader on küll valdavalt kõigil nutikatel olemas. Lisaks mõni neist ei soovi, et ma vastavalt lülitan neil teatud notificationid välja, seadistan helitugevuse, check-in'ib jne.

Mõtsin pigrm seda koduukse nfc tagi mis teoorias võiks ju mobiilse andmeside välja lükata ja wifi sisse. Seda akusäästu eesmärgil sest omades ntx 4g telefoni pole vahet kumba kadutad.

Mobiilne andmeside läheb automaatslet wifiga ühendades tahaplaanile. Wifil suurem prioriteet, andmesidet siis ei kasutata. Näha ka, et andmeside tunnus kaob ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 19:36 

Marto. kirjutas:
föönipoisile saab andeks anda , et ei mõista millest jutt on. NFC on kauge unistus fööni jaoks ju.

:D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 19:43 

Katsusin täna poes seda kuramuse Samsungi Note või mis ta oli, see suur lätakas telefon. Proovisin siis netis sirvida ja midakõike tolle telefoniga maruhea teha peaks olema. Aga jään ikkagi nende inimeste leeri kes sellise labida taskus hoidmise pointist aru ei saa :D .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 19:48 

siag kirjutas:
Võib-olla ma olen loll ja ei jaga seda Androidi maailma nii hästi, aga mul 5s läheb algusest peale automaatselt kodusesse wifi võrku ilma mingisuguste jubinateta ja samamoodi ka teeb automaatselt backupi olles koduses wifis ja laadija taga. Ei saa aru, kas Androidil ka selliste lihtsate asjade jaoks mingit lisapluginat vaja?

Jah kui sul wifi sisse lülitatud koguaeg. Aga siis kui tuttavat võrku pole siis ta otsib iga natu aja tagant ja sööb akut. Paned telefoni vasta nfc tägi, lükkab wifi sisse, tlwdon connib ja vsjoo. Lähed ära, puudutad ja wifi väljas. Muidugi selle tägi saad panna tegema muid asju ka. Nt samaaegselt kui wifi sisse pannakse, lükatakse telefon vaiksema helina peale, helitugevust muudetakse vaiksemaks jne sest kodus pole nii valjut vaja. Lihtsamad näited aint. Jah kõike saab käsitsi ka suht kiirelt teha kui telefonil profiilid seadistatud aga lihtsam on telefoniga kuskil viibutada kui ekraanilukku maha võtta ja sealt veel profiili valida.

YouDog kirjutas:
RustyZ kirjutas:
mx7k kirjutas:
RustyZ kirjutas:
NFC on jah muhe asi kui sel kasutust leiad. Üks funktsioon autos kindlasti handsfree aktiveerimine ja navi sisselülitamine kui dokki paned ja dokkil tag on. A miks sa seda wifisse lülitamist nfcga ei lahendanud?

Enda telefonil piisab üldsegi, kui korra ju wifi-koodi paned. Kui ruuter levialas, olen kohe võrgus. See on täägi sisse küll kirjutatud, aga sõbrad-tuttavad, kes mul külas käivad ei pruugi tihtipeale omada NFC-toega telefoni. QR reader on küll valdavalt kõigil nutikatel olemas. Lisaks mõni neist ei soovi, et ma vastavalt lülitan neil teatud notificationid välja, seadistan helitugevuse, check-in'ib jne.

Mõtsin pigrm seda koduukse nfc tagi mis teoorias võiks ju mobiilse andmeside välja lükata ja wifi sisse. Seda akusäästu eesmärgil sest omades ntx 4g telefoni pole vahet kumba kadutad.

Mobiilne andmeside läheb automaatslet wifiga ühendades tahaplaanile. Wifil suurem prioriteet, andmesidet siis ei kasutata. Näha ka, et andmeside tunnus kaob ära

Jah, ma nii mõtlesingi aga väljendasin poolikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 21:15 

Föönipoiss ja föönipoiss. Ei tunne isegi puudu sellistest asjadest. Elate vist jube lihtsat ja mugavat elu, et on aega mingite tiluliludega tegeleda. Mul lähevad koju tulles klõpsti mõlemad telefonid hääletuks, et saaks rahus arveid teha/kirjutada ja tööasjadest eemal olla. Kui endal vaja helistada, siis helistan ja kui kellelgi heal tuttaval vaja kätte saada tõesti, siis olemas ka naise tel, kelle numbrit paremad tuttavad teavad. Võib-olla olengi loll, aga isegi, kui mul telefonil oleksid sellised "võimalused", et koju tulles vaja mingeid asju hõõruda, et profiili muudaks ja jumal teab, mida teeks, siis igaljuhul kasutamata need oleksid.

E: Pohui, las sööb seda akut, nagunii laen ju stabiilselt iga õhtu ja ka autos laadija olemas, kui peaks päeva peale vaja minema. Ei näe probleemi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 21:19 

Milleks sulle üldse telefoni vaja siis, kui kodutulles kohe hääletu peale ?
Firmast võtad töötelefoni ja tollega viskad lutsu kah kui soovid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 21:21 

nrgchris kirjutas:

Ega alaealised neist asjadest veel aru ei saa. Mina olengi see firma, millest rahu vaja saada. Vanemaks saad ja ka oma asja ajama hakkad, saad aru, kui tähtis on vahest rahu ja vaikus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 21:24 

siag kirjutas:
nrgchris kirjutas:

Ega alaealised neist asjadest veel aru ei saa. Mina olengi see firma, millest rahu vaja saada. Vanemaks saad ja ka oma asja ajama hakkad, saad aru, kui tähtis on vahest rahu ja vaikus.

ega jah, see pereelu ole jah raske, lapsed ja naine keda peab toitma nagu kanu vihmaussidega, telefon maksab rohkem kui 50% palka ja siis vend õitseb siin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 21:27 

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 21:43 
Kasutaja avatar

Ulme.
See on pohh, et igapäev seda laadija juhet nii autos kui kodus järgi toppida, aga koju tulles telefonis profiili muuta oleks üle jõu käiv võimlemine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 21:55 

Jolla mehi pole siin veel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 22:09 
Kasutaja avatar

niikaua kui nfcga midagi tõeliselt kasulikku teha pole nagu nt poes maksta, siis see jääbki tiluliluks, mida tegelikult kellegil vaja pole. Mõne aasta pärast võib see asi juba suureks minna, selleks ajaks iphone endale ka nfc vms peale kruttinud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2014 00:03 

scooby kirjutas:
niikaua kui nfcga midagi tõeliselt kasulikku teha pole nagu nt poes maksta, siis see jääbki tiluliluks, mida tegelikult kellegil vaja pole. Mõne aasta pärast võib see asi juba suureks minna, selleks ajaks iphone endale ka nfc vms peale kruttinud

Kuidas kellele. Kui oskad siis kasutad. Autos dokki lükates navi tööle lendab on jubehea ju. Jah ilmselt müüakse osadele telefonidele spetsdokke ka aga sellega see jama et kui seadet vahetad pole kottigi teha sellega.

Samamoodi on nfc kasulik kui mõlemal telefonil on see olemas ja tahad kiirelt failivahetust teha. Jah, fail saadetakse üle bt vms aga et jääks ära see seadme otsimine ja nähtavaks tegemine jms. Kui seaded pole paaritatud (ehk siis suvalise sõbra telefoniga sa ju ei pane oma seadet paari) siis on see hea.

Samamoodi on mänge mida üle bt mängida ja samamoodi saad kiirelt aparaadid ühendada.

Lisaks veel sadu asju mis tulevad pähe ainult siis kui vajadus tekib.

Ma saan aru et mõnel siin pole vaja ja kaitseb oma aparaati iga hinna eest, aga kõik ei ela ühtemoodi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis