Harri_K kirjutas:
Talon, nii sirgjooneliselt saabki öelda et diislil kallid jupid? C6, E60el on jah aga rahvamasinatel siiski täitsa mõistliku hinnaga. b5 passat vms 1.9tdi-le saad pumba 100ga, turbo 100ga ja need ongi kõige kallimad kuluosad. Bensukal vahetad nende asemel bensupumba(peab panema uue kuna kasutatud pump võib nurga taga ära surra, erinevalt turbole ja kõrgsurvepumbale mis annavad pikalt aega neid veel kasutada), lambda, katalüsaatori jms. Seega minu arust remondi poolest on B5 passat samasse auku bens vs disla, kuid disla säästab meeletult rohkem meeletult kallist kütet mis on põhikulu auto juures.
Just, täpselt nii sirgjooneliselt saabki öelda. Miks bensukale uued jupid, diislile kasutatud? Tööraha maksab ka midagi ja passat on otsapidi juba igivana auto( kui óiget geni mótlen). Ma olen 10 a sóitnud bensukatega ja ainuke asi neist, mis nimetasid on lambda, mida olen vahetanud. Sellegi hind max 100. Väga harva kuulda bensukal pumba v pihusti muredest. Oma auto näitena tuua siis sitad akud, sitt kyte, vale õlivahetusvälp ja kóik just diislile omased asjad ohus. Ja need osad ei maksa just vähe.