Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 05:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 24.11.2013 21:28 
Kasutaja avatar

Peale nädalavahetust One-iga võin öelda, et that's a keeper. Kõik toimib sujuvalt nagu G2l, ekraan on ilusama pildiga kui Z1, samuti ka aku Sonyst parem. Kuigi korpus alumiiniumist siis tundub nagu plastmass (igatahes parem, kui G2). Telefon väljutab oma kõlaritest suurepärast heli. Suurim miinus minu jaoks on see sisselülitusnupp, mis valel pool, vähemalt mulle. Muus osas igati OK, eks kevadeni olen rahul :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2013 22:00 

.Alar. kirjutas:
Peale nädalavahetust One-iga võin öelda, et that's a keeper. Kõik toimib sujuvalt nagu G2l, ekraan on ilusama pildiga kui Z1, samuti ka aku Sonyst parem. Kuigi korpus alumiiniumist siis tundub nagu plastmass (igatahes parem, kui G2). Telefon väljutab oma kõlaritest suurepärast heli. Suurim miinus minu jaoks on see sisselülitusnupp, mis valel pool, vähemalt mulle. Muus osas igati OK, eks kevadeni olen rahul :)

huvitav, onel on 2300mah ja z1 3000. tuttaval suvest saati one ja tema kurdab küll kehva aku üle. kuigi noh nutikal nkn näppides ~päev aga et järgmist päeva kindlustada siis öösel kaablikülge. endale just jäi z silma ja uurin maad. välimus on väga soliidne minu arust. kus z1-l ekraani sisse lülitamis nupp on üldse?

akude kohta veel, gsmarena kirjutab niimodi : one 48h endurance rating,z1 53h endurance rating

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 00:29 
Kasutaja avatar

See aku kestvuse kohta on isiklik tähelepanek, et kui kiiresti protsendid kadusid. Nt Z1 võtsin laadimast, tegin FB ja Delfi tiiru ning 7% akust oli läinud. One ja G2 ei kaota protsentigi selle ajaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 21:34 
Kasutaja avatar

Mul pole kuhugi tagasi minna. Kasutan iPhone5-te igapäevaselt. Androidi kasutan oma Eesti numbri jaoks. Nö igapäeva telefoniks jääb nüüd ja tulevikus Apple.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 19:17 

Nexus 7 sai täna mul Kitkati ametlikult. Natuke on muutunud ikoonid ja värvid ja menüüs mõni asi juures, aga täit asja nagu transparent home nupud jne ei ole, need ainult nexus 5l. Aga oluline on see et juba aasta kasutuses olnud tahvel muutus palju sujuvamaks! Ei uskunudki, et stock android saa kiiremaks minna. Igatahes ootan et ka muud featuurid tulevad. Positiivne igaljuhul!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 19:27 

Miks Cat B15 veekaussi pannes vee sisse lasi, kuigi klapid olid kõik kinni? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 21:38 

Jurmola kirjutas:

Sest et nii juhtubki nendega :) kuskil Eesti meedias oli test ka. Päris uputamiseks ta mõeldud pole ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2013 21:41 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Jurmola kirjutas:

Sest et nii juhtubki nendega :) kuskil Eesti meedias oli test ka. Päris uputamiseks ta mõeldud pole ikka.

No siis suhteliselt mõttetu telefon. Mul naisel kukkus Samsung Galaxy ACE vetsupotti taskust ja ta mingi 2 mintutit mõtles kas ta võtab selle sealt välja , lõpuks otsustas siiski selle sealt kummikindaga välja võtta ja pesi kraanikausis veel vedelseebi ja veega puhtaks , siiani töötab ilma probleemideta :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 27.11.2013 21:44 

Aular kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Jurmola kirjutas:

No siis suhteliselt mõttetu telefon. Mul naisel kukkus Samsung Galaxy ACE vetsupotti taskust ja ta mingi 2 mintutit mõtles kas ta võtab selle sealt välja , lõpuks otsustas siiski selle sealt kummikindaga välja võtta ja pesi kraanikausis veel vedelseebi ja veega puhtaks , siiani töötab ilma probleemideta :D

Ei ega see cat kuivab ära ja töötab edasi. Enamasti läheb vesi ekraaniklaasi alla mis on nutikatel millel klaas ehk digitizer lcd külge kleebitud suht võimatu. [WHITE SMILING FACE]

Edit: haha sorry selle lõpu eest. Android kitkati smailid vist siin ei tööta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2013 13:44 

RustyZ kirjutas:
Nexus 7 sai täna mul Kitkati ametlikult. Natuke on muutunud ikoonid ja värvid ja menüüs mõni asi juures, aga täit asja nagu transparent home nupud jne ei ole, need ainult nexus 5l. Aga oluline on see et juba aasta kasutuses olnud tahvel muutus palju sujuvamaks! Ei uskunudki, et stock android saa kiiremaks minna. Igatahes ootan et ka muud featuurid tulevad. Positiivne igaljuhul!

Ise sideloadisin N4le eelmine kolmap KitKati ja päris mõnus asi on.

Kui tahad transparent kraami, tõmba endale ametlik Google Experience Launcher ja ongi olemas. Väidetavalt on see Nexus 5 seest välja kistud ja teistele edasi jagatud.

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2529594

Kui see GNow fänn pole ja seda vaja pole, siis võid Gnow keelata ja seda vasakul asuvat Google Nowi enam pole.
Kui meeldib launchereid tuunida, proovi Nova Launcer Betat. Ükskõik, mis seadmel saab selle launcheriga transparent home nupud, eeldusel muidugi, et seadmel on KitKat peal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2013 14:55 

a4tech kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Ise sideloadisin N4le eelmine kolmap KitKati ja päris mõnus asi on.

Kui tahad transparent kraami, tõmba endale ametlik Google Experience Launcher ja ongi olemas. Väidetavalt on see Nexus 5 seest välja kistud ja teistele edasi jagatud.

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2529594

Kui see GNow fänn pole ja seda vaja pole, siis võid Gnow keelata ja seda vasakul asuvat Google Nowi enam pole.
Kui meeldib launchereid tuunida, proovi Nova Launcer Betat. Ükskõik, mis seadmel saab selle launcheriga transparent home nupud, eeldusel muidugi, et seadmel on KitKat peal.

Tean jah ja mind see transparentsus ei koti väga. Pigem dain aru et kitekattusega pidi tulema funktsioon kus home nupud saab äppides ära kaotade et full ekraan oleks aga selleks pidid vist äpid ka end ümber tegema. Eks ootab. Siiamaani on kitkat hea kiire.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2013 17:22 

Kas siin eestis on kuskil poes neid pisikesi tööriistu ka saadaval kui tahan oma moblal ekraani ära vahetada? Kunagi ühel telefonil sain need vajalikud tööriistad kaasa aga olen pooled kusagile ära suutnud kaotada. (väga pisike torx ja mõned pisikeste asjade lahti kangutamiseks mõeldud jublakad).

Tellisin Xperia Go'le 23 euri eest UK'st uue ekraani, emtis taheti vahetuse eest 125 euri küsida :bs . Hong kongist oleks üldse mingi 15 eest saand aga jõua poolteist kuud oodata.

Siukseid jublakaid
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2013 18:20 

Telfonidest palju juttu aga tabi ka soovitada oskaks? Ipad/galaxy/sony?- Midagi lihtsat aga vastupidavat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2013 18:31 

Six-Fo, elfa elektroonika paldiski mnt meritoni vastas. Praegu soodushind 12 eur vms. Eile ostsin.

Perkele, palju sul raha on, selle järgi saab soovitada midagi head :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2013 18:39 

12 euri nende jullakate eest? Ebayst saaks kogu mansafti mõne euro eest, aint ootama peab nende saabumist :uhoh
http://www.ebay.com/itm/Colorful-Touch- ... 5af1b73375

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis