ardiilves kirjutas:
Mul on kahju vaadata kohe kui leili te suudate minna selle teema peale

. Ei saa aru mis teil hinges kriibib kuid las olla.
Tegu on ilupildiga ning jalakäijaid ma ei takistanud ammugi. Mine kohale ja vaata natukene olukorda siis saad aru kuhu see auto on pargitud (peatatud pildi tegemiseks).
Teiseks lisan, et kui sul/teil on isiklik vimm minu vastu siis tulge rääkige minuga otse, mitte interneti vahendusel ja teistele kuskilgi striitreissi foorumis oma kurba elu kurtes.
Niivõrd täiskasvanud inimene võiksid ikkagi olla, kuid ega teie seltskonnas on vist jah kombeks siin foorumis kurta mitte minuga otse rääkima tulla (tuues näite eelmisest korrast kui mulle ei meeldinud, et mu auto peale soditi sõrmega tolmu sisse).
1) Ilupilti võib teha kõnniteel? Kust otsast sa teed vahet kumb on rohkem lubatud kas see, et teine jooksis poodi ostma ruttu midagi väga vajalikku või sina oma passatit kõnniteel "ilupildile" jätta tahad?
Debiil oled siis seljuhul ju sinagi, miks sa iseennast oma lehele üles ei pane?
2-3) Miks sa siis ise ei lähe räägi otse nende "debiilikutest" parkijatega parklas, miks sa ise ei ole nii "täiskasvanud" et otse rääkida, vaid teed selle jaoks eraldi kuradi facebooki lehe ja lisad sinna pilte ja tembeldad teisi inimesi debiilikuteks?
Omast arust parandad raskelt maailma, Ardi? Kas sind on tõesti nii palju kiusatud?
Millal päris mendiks hakkad? Sobiks sulle üsna hästi tähtsa näoga oks laiali mundris ringi jalutada ja vahtralehe eest rahvale sumpsi väänata või vigase numbritule eest korduvale saata.
VÕi näiteks kindlasti MUPO võtaks sinusugust usinat noort tahtejõulist sitanäppu lahkelt vastu oma kogukonda, kindlasti oleks sul seal ees suur ja helge tulevik ja karjäär jalutades uhkelt ringi meie parklates ja tänavatel uhkusega parkimiskviitungeid välja jagades.