nrgchris kirjutas:
RustyZ kirjutas:
tauri117 kirjutas:
Emt on mul ka. Pole mul ka meeles iga kuu neile see 10euri kanda. Vahest kannan üle 2-3 kuu kui meelde tuleb. Aga arvele igakord kirjutatud täname õigeaegselt tasutud arve eest, suurte tähtedega ka veel kusjuures

Ju neil on usku sinusse veel

Täna lõhkusin veel ühe veljeristi pooleks, kaks 17padrunit ja ikka velge kätte ei saanud.
Nv'l läheb asi lõbusaks.
On ka mul nii juhtunud, et esimese pöördega ristil padrun maha. Siis läksin automaailma ja ostsin "dunlop" logo kandva vidina. Siiamaani kõik vägistamised vastu pidanud. Peaks vist mõne veel varuks võtma, kuigi viimati seal käies ei märganud enam. Samas suvel sai AmPro korralik suur narre puruks keeratud seetõttu, pärast jätkasin sama rattaristi ja meetrise toruga otsas.
tauri117 - Seda lauset võid lugeda ka nii üldiselt, et nad tänavad, kui maksed on õigeaegselt tehtud. Ehk siis "julgustavad" seda õigel ajal tegema, mitte ei jälgita kas on makstud või ei.
nrgchris kirjutas:
509thm vw bora, jah sinu kindlustus toimib, isegi aasta aega veel. Pani vist nri valesti ja minu telo peale tuli sms, et kindlustus kehtib.
Ei imestaks kui jälle mingi Iizi pläkk

. Ma viimati kindlustust tegin, siis SMS tuli õige auto kohta, aga e-mailile poliis tuli mingi lambi inimese ja auto kohta hoopis.