a4tech kirjutas:
Pärast Nexus 4 ostmist, ei taha mõeldagi "mitte-Nexusele". Eks maitse asi, aga minu meelest need hujoobina UI-d on koledad ja kärbivad perfoormänsit. Võta Nexus 4, Nova Launcher ja muuda UI kasvõi iPhonega samasuguseks. Variante on palju. Kui ulmepiltnik pole, sis 8mpix kaamera kärab päris hästi. Pimedas on nii nagu on, aga nii on kõigi telefonidega.
LTE poole pealt nii palju, et Nexus 4-l tõesti LTE chip peal, mida saab aktiveerida, aga Eestis seda tööle ei saa, kuna Nexus 4 ei toeta seda bandi, mis Eesti operaatoritel kasutusel pole (kahjuks ei mäleta täpselt, mis bandi numbrid on toetatud Nexus 4-l, kuid jah Eestis seda tööle minu teada ei saa). Muidugi kui 4G on oluline, siis tasuks Nexusest kahjuks eemale vaadata.
Üldiselt olen ise alati avatud igasugustele tehnikavidinate proovimisele ja ei kipu väga ühte toodet kiitma, ent N4 on minumeelest üks tõesti kiiduväärt vidin. Muidugi väljamaalt saaksid kätte Nexus 5 juba, 349 USD + saatmine, kui on tuttavaid välismaal.
Igatahes mina soovitaksin kindlasti võtta Nexus 4, veel jätkusuutlik seade, varsti peaks ka 4.4 Androidi peale saama.
Sellessuhtes nõustun jah et n4 on google oma ja uuendused tulevad kindlalt ja kohe aga huawei ui ei tee midagi aeglaseks ja p2 on tunnistatud ka kiireimaks 4g telefoniks. Siukse raha eest parim 4g föön.