ORaamat kirjutas:
tauri117 kirjutas:
bingo kirjutas:
No ma ei tea, siiamaani on ikka nädalas korra midagi põnevat autoees toimumas.
Okei, ei pea silmas just neid tänava retside tagumisi vms, aga väikest liiklusviha valatakse ikka välja.
Ning tegelik põhjus miks ma selle siiski muretsesin oli see, et viimasel kuul oli kaks korda juhus, kus mõni piider keeras ette (vahetas rida) ja koheselt vajutas pidurit. (Ilma vajaduseta, kuna liiklusolukord ei nõudnud seda tegevust tema ees..)
Kaameraga oleks nüüd hea võimalus sellisele "nokule" tagant sisse sõita ja karjuda .. Na zuuka, naa!

Ei käi need asjad ikka nii. Osta või 10 kaamerat aga kui tagant selga sõidad oled ikka ise süüdi.
Võibolla nägi mõnda kassi kuskil teeservas või mõnda muud väiksemat asja, mis su kaamerast ei paista ja sellepärast pidurdas. Sõidan tagant sisse kuna minuarust ees pool sõitval autol polnud põhjust pidurdamiseks

Loodan et sellised vennad viiakse ruttu hullumajja

No ei ole see asi nii mustvalge ka enam. Kui video olemas ja näha, et ta lampi keeras ette ja ilma põhjuseta pidurdas, siis ei jää enam ilmtingimata taga sõitja süüdi. Tlnas juba jäi mingis keissis eesmine vend süüdi, kui tagumisel oli video ette näidata. Sellised ettekeerajad otsivad ju ilmselgelt kindlustuslaksu. Ja selliste idikate jaoks ongi päris hea asi see kaamera, kui sealt näha, et pressiti vahele, keerati järsult või lampi ja sellele järgneb väga lamp ja järsk pidurdus, siis ei pruugi tagant selga sõitja süüdi jääda.
Ja tõestuseks, et ma tühja ei lahmi.
http://www.reporter.ee/2013/08/09/bmw-j ... e-assakul/see on ainult reporteri lugu ja mingi esmane kohapeal antud hinnang. Hetkel peaks see case olema lõppenud Bemmiga tegelase kasuks.
Kaamera on väga hea asi, aga kõik taandub lõpuks ikka sellele, miks äkkpidurdus tehti. See ei puuduta seda bemm v WV, aga kahjuks tagasõitja kaamera ei näita kunagi, mis põhjusel eessõitja pidurdab. Näed kasvõi silmanurgast, et mingi kajakas hakkab teele lendama ja juba automaatselt kipud piduri põhja lükkama. Sellega peaks saama alati ennast välja vabandada. Ma sain ise kindlustuselt paar nädalat tagasi 2 cm mõra eest stanges nõks üle 400 eurot. Üks tädi sõitis tagant sisse. Jah mina pidurdasin järsku ja temale tuli see samuti liiga ootamatult. Tunnistas ennast ilusti süüdi jne. Kui tal oleks olnud kaamerapeal, mida see siis oleks näidanud? Mitte midagi või ainult seda, et pikivahe oligi olematu. Mingi kaameraga vant oleks tulnud pärast seletama, et ma meelega pidurdasin? Loomulikult meelega. Pidingi pidurdama..
Mul on olnud ka kogemus sellega, kui üks kloun kõrvalt realt vehkis ja röökis ning lõpuks minu ette surudes pidurid põhja vajutas paar korda. Sellist huiamist ehk oleks võimalik kuidagi kaameraga tõestada, aga ka vist siis kui alles teise pidurdamise korral oleks tagant sisse kütnud.