Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 02:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 27.10.2013 21:32 
Kasutaja avatar

Marto, selles asi ongi, et heade asjadega harjub kiiresti. No kiiruse ja sujuvuse puhul räägin just neist animatsioonidest, fade-in ja fade out, või mis nad on. Ma ei kavatse G2-te igapäevasse kasutusse võtta, kuid julgen eeldada, et ta 10 kuud minu töö juures vastu ei peaks. Loomulikult mängib rolli ta suurus, kuid kui see kõrvale jätta siis olen enam kui kindel, et 3-6 kuu pärast oleks tal mingi tehniline viga. No ei ole ta nii kvaliteetselt kokku pandud (materjalidest ma ei räägigi, see G2-e odav libe plast on tegelikult päris jube) Ei kahetse hetkeksi iPhone ostmist ja nii statistika mõttes võin öelda, et mul pole ükski telefon nii kaua käes olnud kui i5. 5S-i peale üleminekut ei plaani (ostan naisele parem), ise ilmselt, kui midagi ei juhtu, kavatsen kasutada i5-te i6 välja tulekuni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2013 21:37 

.Alar. kirjutas:
Marto, selles asi ongi, et heade asjadega harjub kiiresti. No kiiruse ja sujuvuse puhul räägin just neist animatsioonidest, fade-in ja fade out, või mis nad on. Ma ei kavatse G2-te igapäevasse kasutusse võtta, kuid julgen eeldada, et ta 10 kuud minu töö juures vastu ei peaks. Loomulikult mängib rolli ta suurus, kuid kui see kõrvale jätta siis olen enam kui kindel, et 3-6 kuu pärast oleks tal mingi tehniline viga. No ei ole ta nii kvaliteetselt kokku pandud (materjalidest ma ei räägigi, see G2-e odav libe plast on tegelikult päris jube) Ei kahetse hetkeksi iPhone ostmist ja nii statistika mõttes võin öelda, et mul pole ükski telefon nii kaua käes olnud kui i5. 5S-i peale üleminekut ei plaani (ostan naisele parem), ise ilmselt, kui midagi ei juhtu, kavatsen kasutada i5-te i6 välja tulekuni.

Välimus välimuseks, aga mis seal peale korpuse veel sinuarvates vastu ei pea ja miks arvad, et sisu ei ole kvaliteetselt kokku pandud?

Kuskil oli kunagi välja toodud, palju iphone sees olevad jupid maksavad ja see oli jahmatav. Googledades ilmselt leiab. Point on see, et seal elektroonikas pole midagi paremat kui mujal. Protsessor on küll nende aretatud jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2013 21:43 
Kasutaja avatar

Mind ei huvita palju need jupid maksavad seal sees, see on vaid numbripededele ja muidu norijatele hea kont, mida närida. Tähtis on minu jaoks see, et kuidas see komplekt on omavahel tööle pandud. Selles vastupidavuses toetun mu enne i5-te olnud telefonile, GS2-le, mil kolme kuu pärast kõlar krabisema hakkas, kuna see igast puru täis oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2013 21:53 

.Alar. kirjutas:
Mind ei huvita palju need jupid maksavad seal sees, see on vaid numbripededele ja muidu norijatele hea kont, mida närida. Tähtis on minu jaoks see, et kuidas see komplekt on omavahel tööle pandud. Selles vastupidavuses toetun mu enne i5-te olnud telefonile, GS2-le, mil kolme kuu pärast kõlar krabisema hakkas, kuna see igast puru täis oli.

No päris nii ei saa ilmselt võtta, et kui ühel krõbiseb siis teisel juhtub ka nii. Neid lagunevaid iphone näeb ka samamoodi ja protsentuaalselt ma arvan on see suht sama :) Pigem sa kaitsed praegu lihtsalt oma favoriiti..

Nb. Ma ei kaitse kumbagi ja olen endiselt arvamusel, et maitse asi AGA, iphone hind on põhjuseta nii kõrge. Mind huvitab samas millal nad aru saavad selles.

Siinkohal toon välja, et omades ise arvutiseadmena macbooki siis selle hind on õigustatud ja pole sugugi ülehinnatud (kui siis veidi). Ipadid samas on jälle natuke liiga suure hinnaga arvestades mida teised tootjad tahvlites pakuvad.

Viimast kirjutasin et tuua välja seda, et ei ole apple vastane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2013 22:06 
Kasutaja avatar

Ma pole ka Androidi vastane, kuid jään siiski oma arvamuse juurde. Ja pealegi, konstruktiivse diskussiooni jaoks peaks ikka omama mõlemaid seadmeid. Tahvel on siiski midagi muud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2013 22:13 

.Alar. kirjutas:
Ma pole ka Androidi vastane, kuid jään siiski oma arvamuse juurde. Ja pealegi, konstruktiivse diskussiooni jaoks peaks ikka omama mõlemaid seadmeid. Tahvel on siiski midagi muud

Nagu ma ütlesin olen iphone kasutanud järjest oma tarbeks reaalselt ühe nädalavahetuse ehk reede kuni pühapäev. Igatepidi näpitud. Pluss harvemad kokkupuuted miks vast tähtsust ei oma.

Kuna tahvel kasutab sama opsüsteemi ja vahe on natuke ainult tehnikas (noh...reaalsuses siiski on see vahe väike. Ainult helistamine puudub. Kasutatakse enamvöhem samu protsessoreid jm) ja ekraani suuruses, siis annab see OSi kiirusest ja käitumisest siiski pildi ette.

Jah, iphone peal on ios natukene teistsugune ja ka see on seotud sellega palju ekraanile mahub, aga üldjooned on samad.

Jään endiselt arvamusele, et maitse asi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 00:08 

Minu arvates on iPhone Android seadmetega võrrelda küllalt keeruline. LG, Samsung, Sony etc muudavad Androidi päris palju "omanäolisemaks". Samsa nt ujutab op süsteemi räigelt oma pasaga üle. LG UI mulle isiklikult ka ei meeldi. Kogu see jama muudab sujuvust sitemaks. Nö. "aus" oleks võrrelda just puhast Androidi iOSiga. Ise olen saanud kasutada aifööni ja endal kasutusel Nexus 4. Tiheda androidifoorumi kasutajana võin öelda, et no lihtsalt ei ole Nexus 4, ehk siis puhtalt Androidil, neid imelikke probleeme, mis on Samsade jne kasutajatel. Ei jookse asi kokku, on sujuv ja läägivaba. Arvan, et kui oleks see 400 rutsa investeerinud G2 asemel Nexus 5 peale, oleks iOS vs Android kontrast olnud hoopis väiksem. Olen omanud mitmeid Android seadmeid ja puhta Androidi vastu ei saa.

St minu mõte on see, et ei saa võrrelda iOS ja Android, kui ühel pool võrdlust on iOS ja teisel pool mingi suurtootja poolt modifitseeritud ja paska täis Android. Võrdlema peaks iOS ja puhast Androidi. Minu tagasihoidlik arvamus..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 00:25 

Viimane jutt on õige. Küll on aga oma visiooniga ülihästi hskkama saanud huawei oma emotion uiga mis muidugi enamisel siit ulme tundub. Aga n4 on tõesti hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 00:54 

No N5 peaks olema päevade küsimus reliisimise koha pealt. Kui juba custom romimiseks läheb, siis bloatware uninstallimine küll enam probleeme ei valmista. Custom romid muidugi omaette teema, üldiselt suht carefree teema, aga siiski minu meelest teataval määral bugised. Proovisin Arc Sile igasugu erinevaid, kokkuvõttes midagi head ei leidnudki. Teiseks on developerite tugi suht tume maa, kui ühel hetkel nö. kopp ette saab, siis ongi kõik, bugfixe enam ei tule ja eladki pooliku ROMiga edasi või vahetad jälle välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 00:59 
Kasutaja avatar

Kasutan One-ga seda,

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2334294

alguses nagu ikka peab nats konfima,et enda käe järgi hea tunduks,stock softil oli paar miinust...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 01:24 
Kasutaja avatar

ei tea,performance osa mind ei huvita,kuna telid piisavalt kiired ammu juba,selliseid gamesid ei mängi ka,et peaks huvitama. ei tea clocki kohta,seal rom logis kindlasti kirjas. Pakun,et stock on.

Ma ei saa iphone fenomenist juba sellepärast aru,et ekraan suht pisike ikkagi, 4,3" võiks ikka ju olla.

Aga neid suurte ekraanidega telefone kasutavad tihti naised ja kantakse neid käekottides
(singapuris metroos paljud gamesid nendega nii...)

Mul enda Onega läks niihästi,et ülemine kõlar tuksis,praksub (võib vabalt ka metallipuru täis olla) ja kuulariga enam eriti rääkida ei kuule,lihtsalt vaikne. Garantiisse ka ei saa saata kuna 2 nädalat poolas siis.. seega kasutan jälle POHHYOLO varianti ja teen ca 1 kuu aega vana telefoni remondikohas hoopis korda... ehk viskan 20+ kuud garantiid minema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 01:47 
Kasutaja avatar

Mina näiteks täiesti vastu pool-tablet suurustele telefonidele :D

Hetkel natuke aega Iphone 4 kasutanud, ning täiesti piisav suurus. Suuremat ma ei tahaks. Eks netis möllata kindlasti hea, aga no rõve käes hoida ja igale poole mahutada jne. Telefon võiks niisugune mugav väike olla.
Androidilt tulles tundub IOS nagu lihtne ja sujuv, kuid kuidagi liiga vähe võimalusi, liiga "turvaliseks" aetud asi.. :D Androidiga oli vabadust nagu rohkem.

aga mis oleks hetkel väiksemate ekraanidega võimsamad Android telefonid? (hetkel tuleb ette Galaxy S4 Mini, kas midagi veel?)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 15:50 
Kasutaja avatar

See Sony tundub päris hea. Viisaka välimusega ka. Ei tea palju ta hind kujuneda võiks? Teiste minidega samasse klassi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 18:15 
Kasutaja avatar

Marto, selle suuruse kohta - kuna G2 seisab Rootsis olles riiulis siis pigem on imelik selle suurt ekraani vaadata, mitte vastupidi. Suuremast ekraanist olen iPhone kasutamise aja jooksul tundnud vaid siis kui vaja meilile saadetud tehnilisi jooniseid uurida kuskil objektil, muus osas on 4" igati ok.
Küll on muljetavaldav G2 aku (jah, on küll uhiuus telefon), eile sai terve päev näpitud, wifi taga, andmeside samuti, riiulis seistes siin samuti wifi sees ning akut kadunud vaid vaevumärgatav kriips.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2013 16:06 
Kasutaja avatar

Kohatu võrdlus.
Pigem võiks küsida, et milleks autol plokikaane tihendeid ja rattalaagreid peab vahetama, enne kui sellega normaalselt sõitma saad hakata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis