Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 00:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 25.10.2013 16:43 

Six-Fo kirjutas:
Raisk, võtsin telefoni(xperia go) kätte ja mitte midagi ei funka. Siis sain aru et ekraani taustavalgus on tummaks läind, roheline tuluke vilkus üleval nagu alati kui keegi facebookis midagi kirjutand, järelikult telefon ise funkas. Konkreetselt nii pime et ei näe ekraani peal toimuvat, tegin reseti, aga nüüd selline olukord et ei näe pin koodi sisse panna, vaevu vaevu laualambi ääres näeb, et pin koodi rida on olemas, aga ülejäänd täiesti pime, ei näe ka kas panin juba liiga palju valesid pin koode tunde järgi, puk koodi pole elu sees vaja läinud ja see paberilipakas teisel pool eestit kah :uhoh .

Tore küll!

Garantii oli sellise suhtumisega et "korpusel on kukkumise jälgi, tootjapoolne garantii muutub kohe kehtetuks kui tuvastame kasutamisest tingitud kulumisi või veekahjustusi", küsisin siis et kas telefoni üldse lahti ka võeti et uurida mis viga on või äkki üldse tarkvara paneb pange (mida Sony pidevalt teha suudab), aga ei midagit, "tootja on meile nii ette kirjutanud".

Lisainfoks siis niipalju et need "tugevad kukkumisjäljed" on juba üle poole aasta vanad ning ekraan läks tummaks lihtsalt pärast regulaarset laadimist.

Ise teinepäev lahti võtma ja harutama, ebayst saaks uue esipaneeli üsna soodsalt. Nende käes oleks see 140 euri läind.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2013 17:00 
Kasutaja avatar

HTC One omanikele midagi

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2013 17:01 

Näeb välja nagu käekella karp :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2013 17:48 
Kasutaja avatar

Kui navi on vaja kasutada siiski navigeerimiseks, mitte spidokontrolliks, siis minu hääl läheb ka google mapsile. Tõsi ta tahab pidevat andmesidet, kuid milleks sulle nutiseade, kui sul seda pole. Rändasin puhkuse ajal eestis ringi ning piisas vaatamisväärsuse nime sisestamisest ja teekond oli olemas. Lisaks korralik marsruut. Kohale jõudes ilmus ekraanile ka streetwiew pilt otsitavast. Teiseks programmiks on mul sygic aura aga seda kasutan tõesti siis kui andmeside levi on nõrk. Kohati kahtlane on see teekonna määramine. Kohati tahab otseteeks määrata vaevumärgatavat rada põllukamaras, teinekord teeb jälle asukohta jõudmiseks suure ringi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2013 17:56 
Kasutaja avatar

Turbiinipoiss kirjutas:
HTC One omanikele midagi

Kus kohas oleks otstarbekas midagi sellist kasutada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2013 17:58 

Kodus, kui viimase raha eest ostad omale mobla ja raha enam kohuhelitehnika jaoks ei jätku siis tuleb sellise karbiga kodus muusikat nautida.
Sööd kiirnuudleid ja kuulad selle karbiga mono mussi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2013 18:15 

marekm kirjutas:
...Tõsi ta tahab pidevat andmesidet, kuid milleks sulle nutiseade, kui sul seda pole...

Väljamaal päris ränk navigeerida kui andmeside koguaeg taga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2013 18:34 
Kasutaja avatar

Jah. Kitsaskoht tõesti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2013 14:36 
Kasutaja avatar

Kuna millalgi lubasin, et ostan iPhone5 kõrvale mingi Androidi tippseadme, et nö back to back testida kahte enim vaidlusi tekitanud platvormi siis nüüd on see tehtud. Testisubjektiks sai võetud LG G2. Siiani olen mõnevõrra sellised suuri ekraane naervääristanud siis nüüd harjusin selle suurusega 10 minutiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2013 14:49 

.Alar. kirjutas:
Kuna millalgi lubasin, et ostan iPhone5 kõrvale mingi Androidi tippseadme, et nö back to back testida kahte enim vaidlusi tekitanud platvormi siis nüüd on see tehtud. Testisubjektiks sai võetud LG G2. Siiani olen mõnevõrra sellised suuri ekraane naervääristanud siis nüüd harjusin selle suurusega 10 minutiga.

Tänapäeval on juba pea äärest ääreni ekraanid mis on teretulnud nähtus. Ma eir tea muidugi kuda sellel on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2013 15:17 

Marto. kirjutas:
Kui korpuse ehituse/materjali kvaliteet välja arvata siis ega hetkel paremat asja ei saagi kui see G2 , tehniliselt ja mõistlikus/käepärases suuruses.
Need nupud tagaküljel tundub esialgu imelik mõte aga pole katsuda ise saanud veel...
Hind on samas super.

Aa see on see föön. Jaja. Need nupud on sigamugavad btw. Geniaalne ütleks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2013 15:50 
Kasutaja avatar

Neid pole praktiliselt vaja kasutadagi, topelt puude ekraanile on piisav ja noh, palju seda heli ikka reguleerin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2013 18:34 

Roudreidz kirjutas:
Turbiinipoiss kirjutas:
HTC One omanikele midagi

Kus kohas oleks otstarbekas midagi sellist kasutada?

Ehk fäänsile muusikasõbrale, kes liigub palju ringi. Tegelt isegi hea kaasa võtta suvel verandale või lõkke äärde. Aga jah, muidu mõtetu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2013 21:14 
Kasutaja avatar

Aus ülessetunnistus on see, et isegi kui Android on tippude tipp, noh, GSM Arena igasugu benchmarke vaadates G2 seda ju on, ei saa ta oma sujuvuse ja süsteemi toimimise kiirusega iPhone5-le vastu. Olles 10 kuud iPhone kasutanud, olen ma selle mõttekiirusel toimiva komplektiga nii harjunud, et igasugu väiksemad viivitused ja ja vaadete ülemineku tahumatus jääb kohe silma. Ühesõnaga tõestasin, iseendale eelkõige, seda mida ma teadsin ja millest ma siin rääkinud olen. Kui kellegil on vastuväited siis nende tõsiseltvõtmiseks peab ta omama mõlemat seadet. Vastasel juhul on tegu mõttetu vaidlusega.
G2 kaitseks pean ütlema seda, et tegu on väga ilusa ekraaniga, kaasasolevaid timelapse videoid vaadates oli ikka mokk töllakil ning selle raha eest mis ma välja käisin (395 eurot) on tegu väga hea telefoniga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2013 21:25 

Eks see ole ka nüüd tegelt see, et oled tükkaega ios kasutanud ning opsüsteemidel on erinevad menüüanimatsioonid jne ka. Uskuge või mitte, see inomsilmane võib näoda vahel venimisena.

Ise olen kasutanud ifööni lühikest aega, ala 1nv, aga rohkem just ipadi näppinud ja oskan võrrelda just androidi ja ios tahvleid. Sama teema pmst.

Vahet pole, tegelikkuses taandub asi nagunii sellele, et maitse asi aga olen endiselt arvamusel et iphone ei ole oma hinda väärt. Seal ei ole midagi sellist, et kallimat hinda küsida aga see hind on kujunenud Jobsi ideoloogia baasil - Me ei loo asja, mida igaüks osta jõuaks. Kuidagi nii vist ütles kunagi ekr.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis