Tanel kirjutas:
No see põhipiider oleks vaja sangast ära tirida ikkagi, vaevalt keegi hullemini asju suudab ajada kui tema
Kas Kross oleks siis tõesti parem kanditaat linna juhtima?
Mõtle natuke, inimene on koolitatud professionaalselt valetama.
Vahetame siis ühe s*ta teise s*ta vastu?

Samas ma leian, et äärmiselt nõme on tuua välja "dibla"/venelane argumendina.
Kahjuks Meile jäävad nõmedad venelased rohkem silma kui normaalsed.
Ei tasu üldistada.
Ja on ka loogiline,et 80% Meie venekeelsest kodanikest Eediku poolt hääletavad, kui teised neid tõrjuvad.Võiks sellest venelaste heitimisest juba üle saada.
USSR/ENSV on minevik..
Oma ühise käekäigu nimel peaksime ka KÕIK ühiselt selle nimel töötama.
Saaks hakkama ka erakondadeta!

/pisut kõrvale kaldudes valimiste teemalt aga puudutades venemaad.
Siis minu teada olid mõningad Oravad selle taga, et lasti Eesti sadamad erastada.
Selle asemel oleks võinud lasta korralikes kogustes venekaubal siit läbida, tulemuseks läheks eesti majandusel 10x paremini e. riigil endal oleks rohkem raha.
Hetkel läheb see raha hoopis mujale./
Ja nagu siin juba öeldi, valitakse seda kes on kellegile ka reaalse kasu suutnud tõestada.
Oravatel läks s*tasti tänu "masule". Ebapopid otsused tuli siiski vastu võtta.
Vb oleks saanud vähe leebemalt, who knows.
Jah! Tasuta transport ei ole ju päris tasuta, tuleb see kaudselt Meie kõigi taskust.
Meie kõigi taskust tuleb ka nende palk.
Aga Tallinnlane, kes peab pidevalt bussiga rändama ei pea enam põdema piletitasõidu trahvi pärast.
Oled väljaspoolt Tallinnat? Noh, bad luck mate. Loodame , et saab siis ka üleeesti tasuta transpordi

Kindlasti on ka muid hüvesi mida võiks ja saaks rakendada.
Mis puudutab riigi rahasid kampaaniate kasutamisel, siis reaalseid tõendeid pole ju keegi välja toonud.
For all we know, võisid ka teised erakonnad kasutada riigirahasid.
Seni kuni riigi rahade liikumine pole 100% läbinähtav ja eelkõige KÕIGILE nähtav ei saa me midagi 100% tõestada ega näpuga näidata.
Muide lapsed näitavad näpuga

NB! ma olen endiselt suht Apoliitiline