Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 16:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 695, 696, 697, 698, 699, 700, 701 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 21.10.2013 17:53 

Kanama sillal lendas rekka kärukattelt normaalselt suur jääkamakas, umbes 1-2m eemale mu autost. Vahel veab ka ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 18:11 

Hirmus virisemine käib siin ikka Savisaare suunas. Käinud valimas ja kutsunud oma sõbrad ka valima, lasite nüüd võimaluse käest ja peate mitu aastat uut ootama. Kui lasnamäe hääled niimoodi domineerisid siis järelikult ülejäänd linnaosad ei käind piisavalt aktiivselt hääletamas

Ise ei pidanud selles mõttes valima minemist oluliseks, sest minu kodukandis pole seda ohtu et mingi loll sibulate linnaosa lolli türanni etteotsa valiks. Tallinna kodanikuna poleks ma seda keskerakonna sigatsemist küll välja kannatanud. Eriti suur lauslollus on see tasuta ühistransport. Pärast seda olen ma keeldunud bussiga sõitmast, pole rohelise kaardi tegemise peale isegi mõelnud. (minule see tasuta sõit nagunii ei laiene, aga ei kasutaks ka siis protesti eesmärgil)

Abilinnapea Aas on mu kodukandist pärit aga pasundas sellist lollust suust välja, et tasuta transport on ennast ära tasunud kuna tallinna on elanikke juurde tulnud. Jah tallinnale rohkem maksuraha, aga teised omavalitsused selle arvelt kannatavad, seda enam ülejäänd eesti elu välja sureb, omal tal kodu väikelinnas aga siukest lollust ajab suust välja.

Viimati muutis Six-Fo, 21.10.2013 18:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 18:16 
Kasutaja avatar

Mulle küll väga meeldib et transport on tasuta. Kuigi ma seda minimaalselt kasutan, siis vahest on ikka ülimugav täispeaga mingi suvalise õiges suunas liikuva trolli peale hüpata, ei pea mõtlema, kust mingi pileti saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 18:18 
Kasutaja avatar

A mida see Savisaar & Keskerakond Teile nii hullu siis teinud, ja mida head või halba on teised erakonnad ja nende liidrid teinud?
Tooge reaalsed argumendid välja. Pillute korralikult tatti (WTF??) , aga mille alusel?
NB! Ma ei poolda ühtegi erakonda!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 18:19 
Kasutaja avatar

Ainus asi mis praegu meenub ja nüüd on selgeks saanud, on see et Järvevana tee, suunaga Mustamäele, keerati küll ikka totaalselt ptsi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 18:21 

Vahetust on vaja.
Argumendid? Keskerakonna poliitika venekeelse hariduse suhtes.
Vene kirik, raha meeletu raiskamine enda tarbeks/ reklaamiks ( see kontsert+ avamine), ärme seda niisama vasakule minevat raha sisse too. Viimaseks siis toome laupäevase debati, kus Edgar ütles, et põhimõtteliselt on normaalne, et tema kassast raha hiivab. :D
See oli alles tilk meres.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 18:39 
Kasutaja avatar

Jõudis kohale, et ma ikka igatsen keskküttega korterit.
Maja kus ma nüüd elan on see meeldiv ahjuküte ja akende taga külm meretuul .. :waah

Ega ei tea keegi soovitada mõnda head radikat, mis saaks taimeriga tööle panna?
On selliseid asju üldse olemas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 18:49 
Kasutaja avatar

Kus sa bingo siiamaani elanud oled? Koguaeg on taimeriga jublakad olemas olnud. Mine vaata poest.
Elektrikyte läheb aga suht kalliks ja pikemas perspektiivis oleks m6istlik 6hksoojuspump. Kui soojustus on kehv ja ahju kytta ei viitsi, siis jääks see ahikyte sulle lisakytteks.

Viimati muutis ErgoK, 21.10.2013 18:53, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 18:51 
Kasutaja avatar

siiamaani olen seal elanud, kus taimerit veel vaja pole olnud.
Tean, et on need pistiku pessa mõeldud taimerid, aga mu küsimus oli just selles, et kas on eraldi ehk müügil kuskil radikaid, kus on taimer küljes?
Ei taha väga selliseid radikaid osta seinaäärde, kus juhtmed maas vedelevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 19:11 
Kasutaja avatar

Siis on sul lihtsalt elektrikku vaja. Vaevalt sa yhekaupa neid radikaid viitsid seal sättida. On olemas kyll muidu ka taimeriga elektriradiaatorid.
Saaksin sulle anda kontakti, mis tegeleb nii selliste elektrilahendustega, kuni selleni, et seda kodust kytet saad oma nutifööniga jälgida ja juhtida.

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

Igaksjuhuks kontrolli kas sul soojustus ka on majal. Gyproc, va sunnik, üksi sooja ei hoia. Ma eeldan, et sa kuskil Muraste künka peal, kus need gyproc majakesed.

Üles
 Profiil  

Sain täna hiinast paki kätte. Uus fm saatja, loodame et peab kauem vastu kui eelmine. Esigari atomizerid ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 19:23 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Igaksjuhuks kontrolli kas sul soojustus ka on majal. Gyproc, va sunnik, üksi sooja ei hoia. Ma eeldan, et sa kuskil Muraste künka peal, kus need gyproc majakesed.

Soojustusest ma oleksin alustanud, aga kuna bingo kunagi suve l6pus siin lehvitas pilte ysna korralikust majast, siis eeldasin, et see ongi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 19:25 

Tripo kirjutas:
A mida see Savisaar & Keskerakond Teile nii hullu siis teinud, ja mida head või halba on teised erakonnad ja nende liidrid teinud?
Tooge reaalsed argumendid välja. Pillute korralikult tatti (WTF??) , aga mille alusel?
NB! Ma ei poolda ühtegi erakonda!

Demokraatia nõrkuse ära kasutamine - inimesed valivad kandidaati kes neile endale konkreetselt kasulikud on mitte ühiskonnale üldiselt. Lasnamägi ei huvitu eesti riigi heaolust vaid huvituvad enda heaolust(kui aus olla siis ka suures osas eestlaste pahe on see samuti, valijad tahavad kõike saada aga mitte midagi ei taha vastu anda). Mingid kirikud ja tasuta transpordid ja muu käega katsutavad privileegid mis tunduvad maruhead asjad olema konkreetsetele valijatele(keda on päris palju), aga ei mõelda absoluutselt jätkusuutlikusele.

See meie riigi põhja viib et mõeldakse ainult tänase peale, aga ei koti absoluutselt mis homme juhtub. Tasuta lõunaid ei ole olemas!!
Ja pensionärid ei ole meie riigi tulevik! (ei pea silmas seda et pensionärid tuleks ära unustada, nemad tahavad ka elada, aga antud juhul rakendatakse sellist poliitikat et pensionärid on aktiivsed valijad ning tuleks ainult nendele igasugu hüvesid pakkuda.)

Venelaste ja pensionäride häälte ära kasutamine on räige sigatsemine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2013 19:42 
Kasutaja avatar

Mina oma tutvusringkonnast ei tea kedagi, kes seda savisaare tsirkust ja raharaiskamist pooldaks ja teda oleks valinud. Ka s6bra pensionärist vanaema s6nas hommikul uudiseid jälgides midagi sellist, et "vahi, kus savisaar irvitab. On alles vastik mees."
6nnitlused teile, Tallinna inimesed, kelle eest seekord valisid ilmselt vene pensionärid...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 695, 696, 697, 698, 699, 700, 701 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis