Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 00:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 670, 671, 672, 673, 674, 675, 676 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:14 
Kasutaja avatar

Ei ole nüüd täpselt arvutanud, aga omalgi kipub toidupoes kuu jooksul 600-800.-eur. umbes kuluma. Samuti ei jälgi hinda, vaid ostan ikkagi seda mis meeldib. See pole nüüd küll reegel, aga harilikult väljendub odavam hind ka toidu koostisainetes ja maitses. Säästutooteid ei osta põhimõtteliselt ja säästumarketis ja maximas ka väga ei meeldi käia. Normaalses poes vaatan harilikult aga ka selle osakonna üle, kus on viimase kuupäevaga allahinnatud tooted. Nojah, õlut valin ka ikka harilikult sooduspakkumiste järgi, aga päris sellist õlut ka ostma ei hakka mida lipsu taha vägistama peab, olgu see või tasuta...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:18 

Mul läheb ma arvan max 200€ kuus ja ma käin vaid väljas söömas. Süüa teha ma ei viitsi ja ei oska.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:19 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Vanemad üürivad Pärnus ühte nö. suvekorterit välja. Suvel käis sealt igavesti suur kogus soomlasi läbi. Täna läks siis isa seal mingit ust regulleerima ja vaatas, et keegi oli voodis maganud, vannitoas olid rätikud märjad ja kapi ääre peale ilusti 70 euri jäetud :D. Keegi mitte midagi ei tea, et keegi oleks kellelegi võtmeid jätnud vms. Korralik mindfuck :D.

Ja jaa :D Ma pakun, et isa on natuke lõbutsemas käinud ja see keegi unustas lihtsalt 70 eurot laualt võtmast :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:20 
Kasutaja avatar

Noo kes on kõige kõvem mees ja kulutab kuus söögile kõige rohkem?

Ma arvan et punnitage te palju tahate, harrastajateks jääte ikka. Ksenoon tuleb ja paneb teile kõigile mingi paari kiloga ära!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:22 

Roudreidz kirjutas:

Ma arvan et punnitage te palju tahate, harrastajateks jääte ikka. Ksenoon tuleb ja paneb teile kõigile mingi paari kiloga ära!

Siis ta peab mingi 150+kg tünn olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:24 

Irw :D

No mul läheb toidu peale ikka midagi ja rohkemgi veel kuna toidukava koostas mulle Härra Kalmus ja seal ikka on mida süüa ja kogused on normaalsed. Aga mingi 600-800 kuus küll mitte aga ma ei söö paska ka (kiirtoidud ja muu sitt jääb automaatselt välja) väljas ka ei käi söömas. Pigem ostan ise tooraine kokku ja hea kokata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:25 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:
Roudreidz kirjutas:

Siis ta peab mingi 150+kg tünn olema.

Ega kvantiteet pole oluline. Vabalt saab ju mõne kartuli ja 3x3cm lihatüki eest 50 eurot välja käia vastavas söögikohas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:26 

ksenoon kirjutas:

No mul läheb toidu peale ikka midagi ja rohkemgi veel kuna toidukava koostas mulle Härra Kalmus ja seal ikka on mida süüa ja kogused on normaalsed. Aga mingi 600-800 kuus küll mitte aga ma ei söö paska ka (kiirtoidud ja muu sitt jääb automaatselt välja) väljas ka ei käi söömas. Pigem ostan ise tooraine kokku ja hea kokata.

Tahad bodybuilderiks hakata?
Palju praegu rinnalt surud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:33 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:
ksenoon kirjutas:

See on nii halenaljakas, et ainuke asi mida küsitakse on palju rinnalt surud, :D. Nagu selle järgi saaks kuti vormi hinnata. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:35 

No mina ei tea mida nad seal veel tõstavad või kuidas füüsilist arvestatakse. Ma lihtsalt proovisin viisakas olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:35 

ErgoK kirjutas:
Ei ole nüüd täpselt arvutanud, aga omalgi kipub toidupoes kuu jooksul 600-800.-eur. umbes kuluma. Samuti ei jälgi hinda, vaid ostan ikkagi seda mis meeldib. See pole nüüd küll reegel, aga harilikult väljendub odavam hind ka toidu koostisainetes ja maitses. Säästutooteid ei osta põhimõtteliselt ja säästumarketis ja maximas ka väga ei meeldi käia. Normaalses poes vaatan harilikult aga ka selle osakonna üle, kus on viimase kuupäevaga allahinnatud tooted. Nojah, õlut valin ka ikka harilikult sooduspakkumiste järgi, aga päris sellist õlut ka ostma ei hakka mida lipsu taha vägistama peab, olgu see või tasuta...

Säästutoodetega on nii ja naa. Paljud nn. private label kaubad on kodumaise tootja tehtud, täpselt samad asjad teises pakendis (näiteks Selveri piim on Alma 2,5% piim, koorte puhul sama jutt). Siin muidugi tasuks eelistada "originaali", kuna poekett sunnib tootjat odavalt kaupa tegema, vastasel korral keeldub oma nomenklatuuri tema tooteid võtmast. Nii ei arene ei maaelu, tootmine kui ka üldine elatustase. Aga tootjate enda säästusarjad, parimaks näiteks "Valla" kaubamärk, on mõeldud rohkem väga madala sissetulekuga inimestele, et ka nemad lihalaadset toitu saaks süüa. Ühesõnaga solk, kuid tarbijaskond on arusaadavatel põhjustel olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:36 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:
ksenoon kirjutas:

Kõik surub ära...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:36 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:
No mina ei tea mida nad seal veel tõstavad või kuidas füüsilist arvestatakse. Ma lihtsalt proovisin viisakas olla.

Selgeselge. :D Baasharjutuste numbreid kuulates võib muidugi ära öelda mis mees on jah. Kükk, jõutõmme ja rinnalt surumine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:45 
Kasutaja avatar

Müüsin täna hommikul auto maha, enne viisin Edgari tunnelisse vanakese veel sõitma ka.
Uus on praktiliselt väljavaadatud ( veedan ühe magamata öö ) ja siis homme otsustan kas tuleb too auto või mitte ...

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2013 21:46 
Kasutaja avatar

600-700 eurot kuus toidule???? Eestis??? Sellisel juhul pole midagi öelda!
Isegi kahele inimesele on seda natuke liiga palju. Minu toidulaula on liha, kartul, makaronid, juust.. Liha kasutus on enamustel päevadel õhtusöögil. Sai maksab 2.50-3.50, kartulikilo maksab umbes 1 euro kuni 4.50 kilo.Enamasti see kallim, sest odavalt tuleb osta farmeritelt ja ei viitsi alati, hoiustada ka pole. Lihakilo vist on kõige odavam 8 eurot....
Kuus kulub umbes 400 eurot, seda nii toidule kui alkoholile, 0,5ne õlle maksab 3.50 eurot. Söön kolm korda päevas ja õhtusöök ei ole üliõpilase oma.
Kunagi ammu oli ka ajad kus sai kiirtoitu söödud ja köök oli võõras.
Toit on kõige suurem kuluallikas ja kõige mõttetumalt kulutatakse sellele raha. Seda võiks siin pikalt kirjutada aga ei leia mõtet. Selge on see, et juhul kui mees ja naine mõlemad mõtlematult kulutavad, siis sellest tulevikus head asja ei tule. Ja püüa sa naisele seletada peale 10 aastat, et nüüd oleks vaja säästlikumalt hakata elama. Aastaga on tal uus mees kes on nõus kulutama.

Tean kaudselt nii mõndagi rikast meest Eestis, kes käivad Säästumarketis, sest nad ei leia miks peaks maksma sama piima eest rohkem, kui seda on võimalik osta odavamalt. Kohe leian siia lisaks ühe hea artikli, õigemini selle pealkirja: http://www.e24.ee/2383172/subway-korget ... alset-raha

Viimati muutis MDB, 14.10.2013 21:51, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 670, 671, 672, 673, 674, 675, 676 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis