Xen0n kirjutas:
ghozt kirjutas:
Huvitav, kl 8 hommikul oli veel 37.1 palavik, nüüd on kenasti langenud 36.3 peale temp. Järele jäänud vaid ulmeline valu neelamisel. Tuleb ilmselt jääga jooki juua ja läheb seegi üle ühel hetkel.
Krt, ma ei saa aru mis teil kõigil on arstide vastu? Mida kauem venitad seda hullemaks läheb ja lõpuks on kuskil mujal veel põletikud ja asjad sees.
Ma pole jõudnud oma perearsti vahetust veel ette võtta. Praegune on üpriski mõttetu ja sinna pöördumisel puudub igasugune idee. Hunnik pensionäre on vist end iga kuu korralisele kontrollile registreerinud sinna, sest viimased korrad on olnud 2+ nädalat järjekord perearstile.
Viimased 2 korda, mil ma pöördunud olen perearstile (mõned aastad tagasi), on olnud täpselt nii palju kasu, et 1. korral sain teada, et mul on söögitorupõletik, aga kuna see juba 2 nädalat kestnud, siis pole enam ravil mõtet. Teisel korral sain teada, et läkaköha, aga kuna ka see juba 2 nädalat kestnud, siis pole enam antibiootikumi ravil mõtet. Seega ei näe ma erilist tolku enam sinna minna.
Mul olid ka mandlid väga paistes ja ülivalus neelata.
Kuna ise elan Tallinnas ja perearst Haapsalus siis tõmbasin kõne peale arstile ja rääkisin ilusti kenasti loo ära ja oligi digiretsept väljastatud ja läksin kohe antibiotside järgi lambisesse apteeki ja peale esimest antibiootikumi möödus kuskil pool päeva kui juba elu sisse tuli. Samal õhtul jõin ja laaberdasin 2 päeva järjest sest nii hea oli olla.