MrIroonia kirjutas:
üleüldse tuleks sellised ahvid ja rähnid tempokamalt tööle survestada, te nad jõuaks ka paarisaja meetri kaugusel oma töövahenditel järgi käia. Koristad ka nende eest ja toidad lusikaga? Kahjum ju sulle, kui nad ei saa iga minut tööd teha...
Kui "ülemus" objektilt na**ui tõmbab, siis niikuinii venitavad siis kummi ja tööandja kiidab, kui kõvad töömehed tal on

PS. olen ka ehitusel töötanud ja tean küll, kuidas asjad käivad

Sul ikka mõtlemist üldse ei ole. Mis juhtub, kui näiteks ehitusmees nüüd selle asja järgi tuleb!? Jõuab tööriistaga objektile, väsinud, vaja puhata natuke, kirub, tõmbab suitsu. Tööjärg on kadunud, hakkab otsima kuhu enda tööriistad jättis. Tund läinud!
Kui on väike objekt, siis on loogiline, et mehed tõmbavad ise suurema sodi kokku, saavad ise ka liikuda.
Suurmatel objektidel ongi kasulik palgata sinusuguseid vendi, kes suuga teevad rohkem tööd kui kätega. Tassivad tööriistu, käivad objektil koristamas, varustavad puuduolevaga.
Ma ei tea küll palju teenivad need mehed, kuid kas on parem palgata oskaja ehitaja koristama 12 euro eest tunnis või on kasulik palgata koristaja 6 euro eest tunnis? Õige jah, sa oled ärimees, mitte mina