Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2026 16:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 23.09.2013 12:44 
Kasutaja avatar

Kogu selle kiunu ja hala najal tekkis idee, et peaks endale S4ja ostma ja kuna i5 on mul olemas siis back-to-back testi tegema. Enam kui kindel, et 99% mikrolaineahju omanike pole iPhone kasutanud. Minu eelmine telefon oli S2, mis paberil enam-vähem i5 peaks konkureerima, kuid päris elu on midagi muud. Kord nädalas oli mingusugune hangumine alati soolas, 3 kuuga hakkas kõlar krabisema, kuna ilmselt ei kannatanud mu töökekskonda välja jne jne. Sellest odavast vanast mikrolaineahju uksest ümbersulatatud kestast ma ei räägigi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 13:33 
Kasutaja avatar

iOS7 tarkvaraviga:
http://www.e24.ee/2082254/ios7-tarkvara ... gi-paaseda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 14:46 
Kasutaja avatar

Aga sest kõik räägivad iPhone vs S4, HTC oleks nagu orb selle vaidluse kõrval :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 15:04 
Kasutaja avatar

Sest õunatelefoni fännid eeldavad, et Android = Samsung.

Viimane LG Nexus on ka tegija.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 15:53 
C4V6
Kasutaja avatar

Sony Z1
https://www.google.ee/search?q=sony+z1& ... r:lang_1et

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 17:28 

Millegipärast arvan ka, et pole kunagi Iphone kasutatud, sellepärast see hala ja mölin. Kõik need plastjunnid on alguses tegijad ja toredad, pärast 3 kuud kasutamist on järel ainult pilpad. Tean, millest räägin. Üsna mitu tuttavat on Iphone vastased olnud, sedasama brändipede juttu rääkinud mulle. Aga olles ise 2-3 kuud Iphone kasutanud, ei saa nad aru, miks enne seda paska tarbisid. See on elu. Leppige sellega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 18:12 

Eino jaa, su suhtumine on jälle natu liiga järsk.
Omades kokkupuudet nii iPhone kui Androidiga igapäevaselt (ja ka nende suuremate vendade - tahvlitega), tean et päris nii ei ole et iPhone on parim ja nii ongi ja see on elu. See on lihtsalt natuke vale jutt :D Mõttetu vaidlus mis ei jõua kunagi nagunii kuskile.

Toon siin välja 2 telefoni mis enamustel 100% vapsee kakamaigu suhu toovad. Olen ka enne neid maininud:
Huawei Ascend P1 - kasutanud naine mingi ööäää...eelmisest talvest saati, vist jäi ost isegi eelmise aastanumbri sisse - ülimalt rahul ja telefon endiselt megakiire (KUIGI telefonisisemälu on täis ja mälukaardile asju kopeeritud ei ole). Kasutab Android JellyBean.

Huawei Ascend P6 - ehk siis mõneti iPhone 5 järgi tehtud - korpus alumiinium, ääred sarnased, peale vaadates nagu õhem koopia. Koostekvaliteet on siiani näidanud end vägagi heast küljest ja Android on mugavamaks muditud. Võrdub see kõik kergelt kasutatava ja väga väleda aparaadiga.

Iga mees seda ei ostaks ja ei julgekski osta, aga kui on võimalus saada hea hinnaga toimiv ja hea telefon, siis ei koti üldse mis nime ta kannab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 18:52 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
Millegipärast arvan ka, et pole kunagi Iphone kasutatud, sellepärast see hala ja mölin. Kõik need plastjunnid on alguses tegijad ja toredad, pärast 3 kuud kasutamist on järel ainult pilpad. Tean, millest räägin. Üsna mitu tuttavat on Iphone vastased olnud, sedasama brändipede juttu rääkinud mulle. Aga olles ise 2-3 kuud Iphone kasutanud, ei saa nad aru, miks enne seda paska tarbisid. See on elu. Leppige sellega.

Oleks su silmaring sama lai kui l*tsi v*tt, saaksid sa aru, et ka android telefone tehakse teistest materjalidest kui plastmass (oman ühte, mis on alumiiniumist ja usu mind - see ei nagise ega lagune).

Olen ka su paljukiidetud aiifõuni kasutanud ja on üks ipod touch ka laual, aga no kui ei saa üle BT asju saata, siis on ikka sitt lugu lilleke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 18:55 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:

Tundub mahe.
Hetkel valingi uut telefoni ja ilmselt saab selleks Z1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 18:59 
Kasutaja avatar

Ei, mitte et siin järjekordseks ajuvabaks lahmimiseks läheks vaid ma ei suuda meelde tuletada, et millal ma oleks sellisest asjast puudu oleks tundnud nagu üle BT millegi saatmine. Pildid, mille teen, tulevad PhotoStreamina kohe ka arvutisse jne. iOS7-l nüüd ka AirDrop, mille olemusse ma süüvinud pole, kuid ilmselt see saatmis-jagamis võimalus ole.
Aga eks see ole, kellele ema, kellele isa ja kellele pere koer. Kuid ühe Androidi lipulaeva vs iPhone kasutustesti ma millalgi teen.
Ma olen siiani arvamusel, et Android sobib inimesele, kes seda rootima jms kukub, st sellisele arvutitega sügavalt sinapeal olevale inimesele, kes kõike oma ise järgi twiikida tahab.
iPhone on lihtsalt selline toode, mille töötamise peale sa mõtlema ei pea, tuksub veatult sul taskus, teeb kõik mis tavainimene oskab tahta ja kõik.
Ühesõnaga ratrod, mis tahesttahtmata peesse läheb, kuna teda nii palju näpitud vs uhiuus auto, mis veatult toimib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 19:08 
Kasutaja avatar

Ilmselt oli sul mingi point ka, et sa selle postitasid? Ma ei hakka kasvõi HV Androidi teemat siia panema, kus üle lehe mitu probleemi :) Minu elu kuidagi see ei sega ja telefon töötab samahästi edasi.

Pean mainima, et iOS7ga on aku eluiga pikenenud, vähemalt esialgsel peetundele tuginedes.
Aga see suur et ma ei kavatse vaielda ega kiita. Kõige tähtsam, et ma olen rohkem kui 50% rahul iPhonega kui 30-40% vähem maksnud Samsungiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 19:16 
Kasutaja avatar

Tutvusringkonnas tean palju inimesi, kes kasutavad rootimata Androide ja oli endalgi üle aasta, millestki puudust ei tundnud. Enamiku iPhoned on küll jailbreaki saanud.
See BT sai probleemiks, kui välismaal, kus puudub igasugune muu andmeside, oli tarvis faile liigutada (üle data oleks see väga kalliks läinud). Muidugi lubati peagi roaming ära kaotada, niiet see ilmselt selle probleemi olemus kaob.

Tegelt mind häirib see, et Siagi jaoks tundub ka olevat Android = Samsung. Tegelikkuses nii pole. Vaata natuke oma õunatelefonide ajalukku ja kui räigelt 3G/3GS laguneb. See tagumine plastmassist kaas on mõrasid täis ja mõnel tulevad sealt juba tükid küljest ära. Aga see on vanaraud anyway.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 19:21 
Kasutaja avatar

Ilmselt see Android = Samsa on tulnud, et igalpool, ka siin, just neid võrreldaksegi kõige enam. On ju see enimmüüd tippmudel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 19:27 
Kasutaja avatar

üks suur - iphoneile on ka see, et ei saa erinevaid wordi, pdf jms faile sama lihtsalt salvestada nagu androidile.. et save, siis lähed menüüsse, teed kausta lahti ja kõik allalaetud failid on olemas. Kas õunale saab selleks mingi appi tõmmata? Või kuhu te oma nt maili peal olevad manused salvestate? Või vaatate igakord maili pealt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 19:28 
Kasutaja avatar

Google Drive on mul selleks (Sain just irooniast aru, et ikkagi midagi peab googlelt ju olema :D ) Ahjaa, iBooksi saab ka salvestada, kuid Drive on hea, kõik firma dokumendid (arved jne) tõstan sinna.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis