Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2026 17:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 22.09.2013 20:19 

Ennast ülistavat kalevipoega mõeldi selle all vist silmas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 20:21 

Mölinat on liiga palju, teadmisi liiga vähe, ma vaatan.

E: Ei, mina ei ole kalevipoeg. Ma isegi ei võta kalevipoegi tööle seoses teatud eelarvamustega. Vot nii kaugel olen kalevipoegadest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 20:34 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:

E: Ei, mina ei ole kalevipoeg. Ma isegi ei võta kalevipoegi tööle seoses teatud eelarvamustega. Vot nii kaugel olen kalevipoegadest.

Oled parem kui kõik teised ja kasutad õunafõuni!
:hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 20:35 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:

Mida teeb üks kõrgelt haritud inimene siin, ajukääbikute foorumis :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 20:42 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
Ma isegi ei võta kalevipoegi tööle seoses teatud eelarvamustega. Vot nii kaugel olen kalevipoegadest.

Ehe näide Soomes resideeruvate Eestlaste väärarengust...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 20:47 

siag kirjutas:

SEE, et sina ARVAD, et iPhone on parem, ei ole mitte TEADMINE vaid sinu ARVAMUS.

Ise ei väida, et S4 parem on või iPhone parem on aga mõlemal on omad head ja vead ja Androidi veaks ei ole juba ammu aeglus jms, ja see on juba FAKT. Olles kasutanud androidi alates Gingerbreadist võib öelda et viimane ORIGINAALversioon on vägagi kiire ja ei lähe mingi aja pärast aeglaseks.
Samas näiteks uusim iOS, ehk siis numbriga 7 on iPhone 4 peal uimasem kui 6. Go figure. Okei, raha vajab tegemist ja see on üldjoontes mõedldud ikka 5-le aga Android ICS aparaadid (millel on ICS originaalis mitte juba updeiditud) millele JB peale lasta muutuvad väledamaks. Go figure again.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 20:54 

Ma olen seda ju kogu aeg väitnud, et tegu on minu arvamusega. Klounid lihtsalt lähevad nii pöördesse, kui keegi arvab, et nende 200 eurine klots ei olegi "see kõige parem".

Väärarenguga oled siin sina, "härrakellekasutajanimimulleisegimeeldeeijäänud".

E: Kui kibestumine liiga kaugele jõuab, siis võid ps saata, annan numbri ja saad teine kord Soome tulles kaasmaalase alal tööle, ei pea põtrade perseid noolima 12 euri tunnis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 21:01 
Kasutaja avatar

Oeh, vähemalt lastel on tegevust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 21:01 

siag kirjutas:
Ma olen seda ju kogu aeg väitnud, et tegu on minu arvamusega. Klounid lihtsalt lähevad nii pöördesse, kui keegi arvab, et nende 200 eurine klots ei olegi "see kõige parem".

Väärarenguga oled siin sina, "härrakellekasutajanimimulleisegimeeldeeijäänud".

E: Kui kibestumine liiga kaugele jõuab, siis võid ps saata, annan numbri ja saad teine kord Soome tulles kaasmaalase alal tööle, ei pea põtrade perseid noolima 12 euri tunnis :D

kuradi heal arvamusel ollakse endast, aga tegelikkuses on mul siin küll ja küll väljakutseid ja arvan et saab siin vägagi hästi hakkama ning väljamaale põrutamine jäägu neile kes muudmoodi hakkama ei saa.
END OF OT.

Telefonidest: Kas keegi on näinud Google Mapsi androidi uusimal versioonil liiklusinfot nagu avariid jms? Jutu järgi uuendusega pidi tulema aga siimaani on ikka ainult liiklusithedus märgitud. Waze on ha aga osasid aadresse ei tea (ehk siis päris paljusid, nii palju kui Foursquares on nii palju teab).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 21:04 

Viimane OT minu poolt: Kui eesmärgiks on kellegi all elu lõpuni kopikaid teenida ja 15 aastat vana autoga sõita,palgast palgani elada ning lasna/mustamäe korteris elada, siis on paljud inimesed elus õnnestunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 21:15 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
Marto. kirjutas:
MDB kirjutas:
iPhone või android, mis seal vahet kumb on kiirem või parem, enamasti saadate nendega SMS-i ja heistate. Androidi puhul oleneb konkreetsest tootjast kui mugav võib telefoni kasutamine olla, isegi sms-i saatmise puhul. Samamoodi võiks võrrelda autosi mida ostetakse, kes kiidab prantsuse autosi, kes jumaldab Saab-i.

Jah - 10 aastat tagasi oli umbes nii tõesti.
Reaalsus on see, et fb chat / skype / whatsup / foorumid (praegugi kirjutan telefonis) / vahest mõni meil päeva jooksul / sadamuud appi ja mänge mida kasutan. SMSe pole kuu aja jooksul ühtegi saatnud :D

Facetime, nett üleüldiselt, meilid tööasjus liikvel olles, pildistamine objektidel, tehtud töödest jne, mõned mängud, mida hea ajaviiteks klõbistada, sporti tehes mpe pleierina kasutada ja miljon muud asjda, milleks tänapäeval telefoni kasutada. Kutsuge mind õunapedeks või niisama pedeks, selle peale vilistan. Androidist ei arva ikkagi midagi ja ei hakka arvama ka. Reklaami ohver või mitte, Iphone koos IOS iga on saanud osakeseks minu igapäevaelust oma lihtsuse, mugavuse ja kiirusega. Punkt.

Ok. PEDE! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 21:21 
Kasutaja avatar

Kas Google Map-siga ei olnud lugu mitte selline, et juhul kui nad Waze-i ära ostavad, siis näeb avariisi jne.???

Kogu selle telefonide vaidluste üle hämmastab mind ainult üks asi, kuidas saavad inimesed nii madalale oma ütlustega langeda, kas tõesti ei ole vanemate poolt õpetatud, et kõike mida sülg suhu toob ei ole mõtet avaldada? Jätate mulje, et palk on tõesti suurem kui teie harituse tase.
Ma väga vabandan kui solvasin kuidagi sellega härrasmehi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 21:23 

MDB kirjutas:
Kas Google Map-siga ei olnud lugu mitte selline, et juhul kui nad Waze-i ära ostavad, siis näeb avariisi jne.???

Kogu selle telefonide vaidluste üle hämmastab mind ainult üks asi, kuidas saavad inimesed nii madalale oma ütlustega langeda, kas tõesti ei ole vanemate poolt õpetatud, et kõike mida sülg suhu toob ei ole mõtet avaldada? Jätate mulje, et palk on tõesti suurem kui teie harituse tase.
Ma väga vabandan kui solvasin kuidagi sellega härrasmehi!

Pidi tulema jah see selletõttu et nad Waze ära ostsid ja paar nädalat tagasi oli isegi artikkel et nüüd näeb, aga ise pole küll näinud või ei oska sisse lülitada/vaadata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2013 21:25 
Kasutaja avatar

Oot, kas juba osteti ära???
Edit: Leidsin juba vastuse, päris vähe maksti :D
http://www.businessinsider.com/waze-ceo ... ion-2013-6

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2013 10:48 

siag kirjutas:
Viimane OT minu poolt: Kui eesmärgiks on kellegi all elu lõpuni kopikaid teenida ja 15 aastat vana autoga sõita,palgast palgani elada ning lasna/mustamäe korteris elada, siis on paljud inimesed elus õnnestunud.

Ära eelda oma ebaõnnestumiste põhjal, et kõik siin maal ainult kopikaid teenivad :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis