No majade vahel parkimisega on tõesti nagu on, küll on vedanud nii palju, et inimestel on välja kujunenud omad kohad ja trepikojati seda ka respekteeritakse aga seda niikaua kui mõnel naabril on praasnik või lihtsalt keegi võõras külas. 2 koha hõivamisega nö võõraste poolt vallandub kohe massisegadus, kui see, kes kohast ilma jäi pargib omakorda kellegi teise koha peale jne. Lumepalli effekt nö. Samas on linnalt abi oodata on mõttetu, kuna tegu siiski ühistu siseasjaga. Kui arvestada, et koorem killustikku või kasvõi freesasfaltid pole teab mis kallis koos muldkeha sobivaks tegemisega siis on otseselt süüdi saamatud KÜ-d, kel tihti peale eesotsas mõni vanainimene, kel tegemise asemel meeldib viriseda. Ka mina ja kõik teised samas rivis parkivad autod on tagaratastega muru peal, seda küll minimaalselt. Mina küll natuke rohkem, kuna buss vähe pikem ning esimese autona selles rivis on alati oht, et mõni ähmane juht, kes alltoodud pildil paremalt läheneb, mul nina ära rihib. Õnneks ei ole virisejaid, kel selline parkimine vastumeelt oleks.

Ahjaa, KÜ-des jääb lisa parkimis kohtade loomine tihtipeale pensionäride taha, kel autot pole ja mingist lisaraha välja käimisest kuulda ei taha.