mx7k kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
Olgem ausad. Iphone`ile ei saa mitte ükski alternatiiv ligilähedalegi. Lisaks sellele, et see on kordades stiilsem, on see ka töökindlam, loogilisem ja kasutajasõbralikum.
Roudreidz kirjutas:
Iphone vedelebki autos käetoe sees, kui tekib sooov surfata. Helistamiseks on ikka mingi inimlike mõõtmetega Nokia junn, mida ei pea suvel ringi käies peos hoidma, nagu pderast.
20+ päevaga kardinaalselt erinev arvamust ühest telefonist

?
Teisalt tundub, et sa oled telefonide suhtes üsna võhik kasutaja. Kasutasin minagi fööne üle kolme aasta, kuid nüüd kolisin väheke etema pilli peale üle ning olen jätkuvalt veendunud, et pikalt kiidetud õun on nüüdseks juba ussitama läinud.
Tänapäeval oleneb telefoni valik ikka kuradi palju igasugu muudest asjadest. Kui soovid võmalikult palju seadistatavat, muudetavat aparaati, mida oleks soodne kasutada - osta android. Androidil on tasuta äppe palju rohkem (just ametlikes kanalites) ja põhjus väga lihtne - tegu on ju avatud platvormiga.
iPhone kasutaja võiksid olla siis, kui sul on arvuti mac, sul on ipad, sul on ipod, sul on appletv... Siis on elu ülimugav. Tuled koju, teed telefonis klõpsu ja appletv vahendusel käib kodus juba tümm.
Samamoodi ka kalendrid, icloud, igasugu muud teenused mida omavahel syncida saab. JAH, tõsi on, et saab ka android + macos kenasti hakkama, aga oluliselt mugavam ja parem on teha seda siis, kui kõik seadmed on kasutamas ühte süsteemi.
Mina olen sellesmõttes friik, et arvuti on mac, hetkel olen kasutamas ka appletv-d ja iseenesest ipad meeldib, aga ikkagi on telefon android ja tahvel ka android. Põhjus väga lihtne - iphone telefonina ei meeldi just selle äppipoliitika pärast - igasuguse mõttetu jubina eest maksta ei taha kuigi jah, korralikud ja vajalikud asjad olen playpoest ostnud ka. Ja ei osta ma teda ka selletõttu, et... no ei istu. Maitse asi, ütleks.
Varem oli tõesti nii, et iOS lihtsalt liikus paremini, töötas paremini ja sujuvalt. Alates android JellyBeanist võib öelda, et android on suure sammu edasi liikunud. Mul pole tabletil veel ühtegi tõrget olnud ja asi jookseb nagu õlitatult. Usun, et ka JB kasutavatel telefonidel on sama lugu.
Ja btw, kes tahab, et ta elu oleks kontrollitud nutiseadmete poolt, ostku samsungi tooteid. Need imemehed panevad kõigi oma aparaatide sisse selliseid lisaväärtusi, mida kasutades tunned, et ei peagi end enam liigutama. telefoniks s4, tahvliks samsung galaxy note lte ja telekaks miskine smarttv ja let the fun begin. (S4 ütleb isegi seda, kui toas liiga halvad tingimused on ja sa seal viibida ei tohiks. Saate tööandjale ehk põhjusi tuua miks vaba päeva võtta

)
Cheers.