GroundPounder kirjutas:
jarxz kirjutas:
Eemaldasin korvi magneti küljest ja nüüd on kõik valmis, et saaks bassika ära recone-ida ja ka korvi ära vahetada. Varsti peaks puuduolevad osad jõudma ja saab tegemisse saata.
Kas mulle ainult tundub või sellest saabki 18tolline Fi BTL SPL Dynamicsi mootoriga?
Sulle tundub õigesti.
Mul on 2 BTL-i recone kiti ja ostsin ka tutika 18" BTL-i korvi + paar muud vidinat ning paari nädala pärast proovib asja kokku panna.
Peaks saama väga hea. BTL-i tsentreerimisrõngad on spetsiaalselt eriti jäigad tellitud kunagi, et suurendada mehaanilist võimsustaluvust, mähistega ei tohiks samuti probleeme olla ja Spl Dynamicsi mootor peaks olema piisavalt võimas samuti.
Mähised on neil mõlemal täpselt samade mõõtudega, ainuke vahe on selles, et BTL-i mähis on 5mm pikem mis suurendab veelgi koonuse käigu pikkust.
5kW rms sellele taha lasta ei tohiks probleem olla, sest BTL-ile samade juppidega lasti 10kW rms taha võistlustel ja töötab siiamaani nagu uus.
Ma olen ammu tahtnud midagi sellist ehitada aga seni pole tekkinud võimalust. Nüüd on ideaalne võimalus ära kasutada olemasolevad jupid ja teha maailmas ainulaadne bassikas.