Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.04.2026 04:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 20.01.2013 13:23 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Lisaks käisin härra lemmik hesas. Magistralis. Letis oli mingi alekandr kes purssis Eesti keelt, tüüp tundus kergelt uimane nagu oleks suitsu teind. kõik prügikastid olid ääreni sitta täis ja kogu majapidamine oli samuti friikat ja kastet täis.

+ mul oli peale seda kebabikat seal valu kõhus ja häbi õhus

:bs

Peab ikka koduste nuudliroogade peale jääma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 15:55 
Kasutaja avatar

Hetkel otseselt toitu kiita pole, aga ... Kuna eelmisest reedest saati haige olnud ja sisuliselt pole kodust välja saanud, siis mõtlesin täna ära kasutada üks Kismiss 100 kroonine (ehk siis vist 6.40 eurone) kinkekaart. 100 krooni võib naljakana kõlada, aga üks kuu tagasi selline asi sealt pihku pisteti, käisime kamabaga söömas ja summa üle 50 euro.
Tegelt mõtlesin juba kodus haige olles tellida kojuveoga, aga kinkekaardil kirjas, et kehtib maksevahendina restoranis. No mis siis ikka, vedasin täna ennast kohale ja ülla-ülla, "ei ei, te oleks pidanud internetis tellima, seda saab ainult seal kasutada". Eesti keeles seletamine oli ka muidugi ikka väga keeruline neiule. Ühesõnaga tulin sealt tagurpidi välja, sest tavahinnaga ma nende saslõkki küll ei taha, nagu varem sai kirjeldatud siis viga ei olnud, aga mingi kõrvalmaitse nagu on ka. Sama raha eest söön 100x parema meelega Carmenis saslõkki.
Just enne rääkis üks töökaaslane loo, kus nad ostsid perele voucheri ja läksid siis sööma. Leti tagant tehti neile selgeks, et kui teie voucher maksis a la 5 eurot, siis saategi 5 euro eest soodustust, mis siis et voucheri "väärtus" on 10 eurot. Vaidlesid mis nad seal vaidlesid, aga tulemus 0. Kuna aga seal oli veel mingi kampaania 2=3 või midagi sellist, siis seda poleks voucheriga ikka saanud ja läksid parem seda teed, et said oma "5 eurot" ka tagasi ja sõid vähemalt soodukaga. Müstiline koht. Ühesõnaga voucherid ja kinkekaarte ärge sinna küll kunagi võtke.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 21:56 

Onedream kirjutas:

Võtsin selle prooviks. 2.35raha eest võib süüa teda, aga 3.9eur maksta oleks lauslollus. Positivine: liha oli hea maitsega, asi grillitud. negatiivne: lõpp lagunes väga laiali, algus oli väga kuiv, rohelist oli jõlevähe, 2 kotletti olid üksteise peale lajatatud, mitte midagi nende vahele pandud pold, tegi veel ekstrakuivaks selle osa. Proovin huvipärast ära ka mergaburger eri variandi. Järsku too parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 22:42 
Kasutaja avatar

Pilt
Kebabikunn :rokib
Kõik lihtsalt perf. (pole õige välismaa kraamiga ennast ära hellitanud)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 22:46 
Kasutaja avatar

Kebabikunnis kanakebab on küllaltki hea kõhutäis, aga see karbis olev kraam mulle head muljet ei jätnud. Vb on asi paranenud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 10:51 
Kasutaja avatar

Nädalavahetuse kinokülastuse järel sai ka Kebabi Kunnis käidud. Täitsa viisakas koht iseenesest, kannatab täitsa naisega minna. Ise võtsin toote nimega Kunni Special, mis sisaldas kebabi, friikartuleid, riisi, kanafileed ja salatit. Proua valis (pool jäi pärast mulle) kebabirulli. Juurde veel kaks teed ja kokku tuli €14.20.
Maitse oli hea, kogused normaalsed - pärast oli tunne, et sai vist natuke liiga palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 13:48 
Kasutaja avatar

Kogused on VÄGA normaalsed :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 17:56 

Juba mitu nädalat on lõunaajal käidud pärnus kaasiku kohvikus mis asub ehtajate teeääres ja pean tunnistama, et sellise hinna ja kv suhtega teist kohta pole. Söögid on väga head ja pool praadi on sama mis ntx nurme tanklas terve praad ja suur praad on ikka suur. Odavaim praad mis olen näinud on 2.10 olnud ja kalleim oli vist 3.90.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 20:06 

Taavi00 kirjutas:
Juba mitu nädalat on lõunaajal käidud pärnus kaasiku kohvikus mis asub ehtajate teeääres ja pean tunnistama, et sellise hinna ja kv suhtega teist kohta pole. Söögid on väga head ja pool praadi on sama mis ntx nurme tanklas terve praad ja suur praad on ikka suur. Odavaim praad mis olen näinud on 2.10 olnud ja kalleim oli vist 3.90.

Kaasiku on tõesti hea, ise võtan tavaliselt väikse supi, väikse prae ja suure morsi, kokku läheb 4.20 tavaliselt,sest praeks võtan ribi, küljeliha vms mis on konkreetne liha, snitslid ja kastmed pole seal suurem asi.kindlasti on mõistlik minna 11.00-11.30 sest siis veel väga palju rahvast pole ja toit on värske, alates 11.30 viskab vahel pika järjekorra leti ette ja peale 13.00 on toit juba ilmselgelt seisnud näo ja maitsega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 21:39 

vetu83 kirjutas:
Taavi00 kirjutas:

Kaasiku on tõesti hea, ise võtan tavaliselt väikse supi, väikse prae ja suure morsi, kokku läheb 4.20 tavaliselt,sest praeks võtan ribi, küljeliha vms mis on konkreetne liha, snitslid ja kastmed pole seal suurem asi.kindlasti on mõistlik minna 11.00-11.30 sest siis veel väga palju rahvast pole ja toit on värske, alates 11.30 viskab vahel pika järjekorra leti ette ja peale 13.00 on toit juba ilmselgelt seisnud näo ja maitsega.

Seda küll aga kusjuures ega väga ei nurisegi viimaselajal päris häid kastmeid olnud ja juustusnitsel oli ka täna ikka ülihästi tehtud. Ise olen peale 12 mõni minut käinud ja siis pole ka hullu olnud kui järts ongi siis suht kiirelt kaob see eest ja söögi saab ka ruttu kätte. Asja juures ongi see hea, et väikse rahaeest saab lõunaajal kõhu ilusti täis. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 22:25 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Tartu royal kebab. Kebabi praad. Hind 3.5eur + 0.5l pepsi 0.8eur. Ülbelt hea, 9/10 skoor minu poolt. Sisaldas friikartuleid (täpselt õige maitsega), kebabi laastud (nii head kebabi pole siin kandis varem saand, mõnusasti pehmed ja hea maitsega), tomat, värske kurk, marin.kurk, sibularõngad, paar jalapeno viilu, mingi valge kaste ja veel mingi päris hea grillikaste, viil pita leiba, paar ananassikuubikut avastasin ka prae lõpus.

Õhtupoole lükkan pildi ka siia. Igaljuhul väga hea kõhutäis üsna hea hinnaga. Mina sain kõhu korralikult täis. Teinekordki sinna!
8) :rokib

Fastersile parjalt hea vaheldus.Sai ka sinu soovitusel see praad võetud täna. Enne seda oli seal mingi "grillburger" ,seal putkas. To oli jube , mis siis pakuti. Nüüd väga head söögid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 23:21 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
ghozt kirjutas:
Tartu royal kebab. Kebabi praad. Hind 3.5eur + 0.5l pepsi 0.8eur. Ülbelt hea, 9/10 skoor minu poolt. Sisaldas friikartuleid (täpselt õige maitsega), kebabi laastud (nii head kebabi pole siin kandis varem saand, mõnusasti pehmed ja hea maitsega), tomat, värske kurk, marin.kurk, sibularõngad, paar jalapeno viilu, mingi valge kaste ja veel mingi päris hea grillikaste, viil pita leiba, paar ananassikuubikut avastasin ka prae lõpus.

Õhtupoole lükkan pildi ka siia. Igaljuhul väga hea kõhutäis üsna hea hinnaga. Mina sain kõhu korralikult täis. Teinekordki sinna!

Fastersile parjalt hea vaheldus.Sai ka sinu soovitusel see praad võetud täna. Enne seda oli seal mingi "grillburger" ,seal putkas. To oli jube , mis siis pakuti. Nüüd väga head söögid.

Proovisin ka selle prae ära - portsjon oli suur, kõhtu täitis kenasti, termokarbis leiduv oli erilisem tavapärastele kiirsöögikohtadele (eelnevalt ka loetletud). Üldine maitse oli minu arust suhteliselt tuim, "kebab" meenutas maitselt pigem konserviliha ja oli selle prae juures kõige ebameeldivam komponent minu jaoks. Teistkordselt vist seda küll uuesti ei prooviks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 16:03 

Täna sai lõuna Tallinna Kaubamaja toidumaailmas võetud.
"Kebabipraad kartuliga" vms oli kirjas.
Tere talv tõepoolest! Mundris kartulid ja mingid tumedad keeduvorstimaitselised lihatükid umbes keskmise friikartuli kujuga. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 17:37 
Kasutaja avatar

Sai käidud lõunat söömas Tartus Eesti Gaasi majas asuvas kohvikus - gaasikontoris. Kahjuks pettunud 3.8e (snitsel juustuga, kartulipüreega, prograndi toorsalat, piim) sain väikse prae plangu toorsalatiga mis maitses enamvähem hästi aga kõhtu küll ei täitnud.

Royal kebabi proovisin ka ära ghozti soovituse järgi - täitsa söödav ja täidab aga 2. korda ei võtaks, maru õline oli see värk ja 3.5e eest leiab ka paremat.

Sellised lood siis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 18:16 
Kasutaja avatar

priitsuvila kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
ghozt kirjutas:

Proovisin ka selle prae ära - portsjon oli suur, kõhtu täitis kenasti, termokarbis leiduv oli erilisem tavapärastele kiirsöögikohtadele (eelnevalt ka loetletud). Üldine maitse oli minu arust suhteliselt tuim, "kebab" meenutas maitselt pigem konserviliha ja oli selle prae juures kõige ebameeldivam komponent minu jaoks. Teistkordselt vist seda küll uuesti ei prooviks.

Mulle just meeldis , need erinevad kurgid asjad oli. Pluss liha oli maitsestatud mõnusalt. Tartus narva mnt, ääres on täpselt see liha selline "konservi" teema.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis