Mani kirjutas:
a4tech kirjutas:
neG kirjutas:
Kus tartus selliseid sööklaid nagu evelain näiteks?
St saab suure, koduse ja maitsva kõhutäie alla 5 euri.
Kui endal tuleb koduse kraami isu, siis tavaliselt teen tiiru Paviljoni. Säälne sealihapraad on täitsa hea ja mina saan ka kõhu täis sellest ikka korralikult.
minuarust on surnuaia pubil suht imeliku maitsega toidud. aga kaua pole muidugi käinud seal. tõesti viimase paari aastaga kõvasti kvaliteet paranenud?
Hmm, ma eiteagi võibolla oleneb ka maitsemeelest vms, minu jaoks ei olnud veidra maitsega. Saslikupraad oli küll kord veidi kuivavõitu, aga maitsepoolest hea ja minu arvates see sealihapraad viib keele alla - liha on hea, pehme ja mõnus, nuga pead vaid näitama ja liha hüppab ise juppeks. Kebab ka maitses, tundub, et kebabiliha on sama mis Siriuses, nii et kui sirkakebab meeldib, peaks ka Paviljunni oma mekkima.
E: Vapiano kohta ka seda, et ilmselt sain tookord lihtsalt mingit janti kogemata, sest seni kui on ette tulnud sõit Tallinna, siis alati oleme just Vapianos peatunud ja seda
tavaliselt imemaitsvat pastat söönud, aga tookord oli küll jah.. jubedalt rasvane oli ka, terve suu oli imelik pärast söömist.