rosco kirjutas:
Kiidan samuti hessi kebab burksi. Ei uskunud, et üks hessi toode võib isegi vürtsikas olla (Y)
Kebabi burks on täitsa hea jah, aga teenindus jätab küll soovida, vähemalt Ümera omas. Esimene kord tuli paar nädalat tagasi isu peale pühapäeva õhtul seda teemat sirvides. Kell oli mingi 22:40 kanti. Vaatasin et drive-inis kolm autot ees, et lähen sisse. Sees üks keda just teenindatakse (makstud vist juba oli või just hakkas maksma) ja siis üks pere (üks teenindaja). Lõpptulemus oli see, et ootasin seal oma 10 minti. Põhiline oli see, et kui seda pere teenindati, siis tuli drive-in oma korraks veel saaliteenindatajale appi (drive in oli juba tühi - kusjuures üks auto tuli ka vahepeal veel juurde). Aitas siis mingi hamburgeri või midagi ära pakkida (võtsid kaasa) ja selle asemele, et kasvõi edasi aidata või teine kassa avada, et minu "mure" ära kuulata läks hoopis saali põrandat pesema. Kusjuures kebabi burger oli tegelt juba riiulil ootamas ja oleks olnud raha vastuvõtmise vaev. Ma küll konkreetselt ei jälginud ta liikumist, aga kahtlen, et kindaid vahetati, kuna väga kiirelt käis see "lapi" kallale minek.
Teisel korral tulin õhtul garaazist ja jõudsin vist 23:51 või 52. Tellimuse kebabi burger peale teatati, et nemad hakkavad sulgema ja ei saa mingit kebabi burgerit. Saad kala, kana või kanatortilla. Ma ei teagi mis need esimesed kala ja kana olid, kas oleks terve kana saanud

? Huvitav, kas mind peaks huvitama, et nad sulgevad? 7-8 minutiga saab juba iga burksi valmis treida. Või siis õhtul nagu üldse süüa ei valmistata, ainult jääke müüakse, mis kes teab kaua seisnud? Kiirsöögi restoranis ei tohiks nagu vahet olla. Tagurdasin minema ja kõik.
Kolmas kord olin mingi 20 ajal ja seekord tõesti sain isegi kätte kiirelt.
Kõige lahedam on see, et esimesel korral saatsin kodukalt tagasiside vormilt väikse küsimuse ka, aga päris on sealt midagi vastatud.