aivo28 kirjutas:
Oleks vaja firmale logo. Kui kellegil tõsiselt igav on ja viicib asjaga tegelda, siis andku PS märku! Nelipakk garanteeritud!

Vb oled kursis aga vb ei ole ka, et logo oleks rangelt soovituslik vektorina joonistada/joonestada, et selle suurust saaks igal ajal muuta (visiitkaart kuni 10x10 m plakat)
Mis ma öelda tahan, et see on oluliselt aeganõudvam ettevõtmine kui photoshopis autol velgede vahetamine. Siin foorumis on kindlasti inimesi kes vektorit valdavad ja seda sai isegi photoshopis teha, ehkki sellejaoks on paremaid programme.
Kui sul on olemasolev logo ja Sa tahad seda vektoriks siis ma võin käeharjutamise mõttes teha.
Kui ma pean hakkama ise nullist sellega töötama siis eriti lihtsalt käeharjutamiseks ei viitsi peale hakata. Arvestades, et kõigepealt tuleb luua erinevad variandid ning hiljem neid vastavalt Sinu soovidele muuta on see tugev mitme tunni või isegi oluliselt enama aja töö. Kui Sa ei taha muidugi midagi lihtsat stiilis tekst ja paar kriipsu.
Ehk siis kui midagi väga-väga lihtsat soovid kirjuta mulle ps-i pikemalt. Kui keerulisem protsess siis ei viitsi. Pole nii suur õllesõber