Tänase päeva üllataja oli,,,, Trummipõrin!!!... STAAP
Kuigi aegade algusest alates on tänaseks Staap alla käinud, siis hüppasin siiski sealt läbi.
Valisin siis kategooriast "sütel grillitud tooted" või midagi sellist.
Valisin miski Pita kebabi (4.50€).
Esmapilgul meenutas kangesti Tankla kebabi lavaššiga, kuigi viimane on 2€ võrra taskukohasem. Staabi pita suurus oli just nagu Tankla väike lavašš. Kõhtu ka eriti ei täitnud. Samas, maitselt oli hea ja kerge kärsatamise mekk oli ikka man ja see oli päris mõnus. Samuti maitses mulle kaste ja salat, mis peale oli topitud. Ja kuigi ma muidu ei söö paprikat ja muud siukest jura, siis mulle tundus, et sinna oli rohelist paprikat lõigutud sisse ja maitsel polnudki häda.
Ka pisteti kohe kahvel sisse püsti, kuid Tanklas peab seda ise eraldi paluma.
Küll oli asi, mis mulle ei meeldinud see, et salvrätikuid anti kaasa vaid 1 ja eriti ei meeldinud see sellepärast, et nn burger oli suhteliselt kuum ja selle 1 salvakaga ei olnud võimalik seda käes hoida. Õnneks on mul juba kaasas ka kindad, vastavalt ilmastikule ja elukutselise rämpstoiduõgijana autos ka terve pakk suuri salvakaid, mida kasutada saan.
Kahjuks lägastasin siiski ka ühe tilga riiete peale...
Ma poleks eluski seda trippi ette võtnud, kuid kahjuks oli täna, Tankla Grill, oma tõstkardinad ette jätnud ja elutegevuse minetanud...