Kellele ema kellele tütar.
Üks räägib,et pesoo on täis kaka ja kukub peale kahte kilomeetrit kildudeks,teine sõber on aastaid sõitnud 607-ga ,minimaalsete probleemidega ja nüüd ostis naisele ka veel samasuguse.
Sõbrapoiss mul vandus veel paar aastat tagasi ,et ta ei osta kunagi endale renood ja ei võta blondi naist. Arvake mis värvi peaga naine tal on ja millega ta sõidab
Ise kunagi rääkisin kõva häälega,et fiat multiplad ikka ei võtaks isegi kui tasuta saaks. Reaalsus on ikkagi see,et kui keegi sotiga pakub võtaks ära

Võtaks selle asja enda jaoks kokku nii,et pole olemas autot mida ei ostaks mingil juhul,on olemas autod millega ma hea meelega ei sõidaks.
Mulle endale hakkavad vastu pigem sellised emotsioonivaesed autod nagu golf,avensis,gorolla jne.
Mass tooted mis on tehtud,et sind punktist a punkti b viia. Sorry ,aga ma pigem remondiks alfat kui loksuks igapäev hallis massis tööle.
Veel ei sõidaks mingi pisikese ökopunniga.Ma olen elu aeg suurte asjadega sõitnud ja no ei tunne ennast turvaliselt kui minu ja liiklushullude vahel on 2 millimeetrit värvi ,millel on kaalu säästuks plekk vahelt välja tõmmatud.
Tegelikult hetkel tahaks hullult Opel Amperat endale