Qu!7 kirjutas:
( va. Mr.Iroonia. )
Mul on hea meel, et ma sul personaalselt koguaeg mõtteis olen
Söök on selline asi, mille pealt naljalt ale't teha ei saa, ega tahetagi- sel lihtsal põhjusel, et kui asja müüakse "soodus" hinnaga, on see täielik pa*k, mis täishinnaga kaubaks ei lähe
Mul pole kordagi pähe tulnud, kuskil ameerikalikus restos (a la Mack ja Babyback) ale't küsida, kuna enamasti on toit seda hinda väärt.
Aga tänan, et sa a*sh*le oled

Muidugi, naljakas fenomen ongi see, et sa lähed "oma töökotta" sööma ja siis ülistad hinna ja kvaliteedi suhet

Jätaks selle siiski subjektiivseks ja omanikeringi poolt enda teada? Sama hea oleks, kui Liina ja Squad tuleks siia teemasse kirjutama, kuidas nad "juhuslikult" sattusid, möödaminnes ja omalegi üllatuseks, Räägupessa sööma ja" ohohohhoooo, kui odavad seal olid hinnad ja kui suured portsud ja toidu heast maitsest ei tasuks siinkohal rääkidagi, kuna suurem osa rahvast märgaks siis oma arvutitooli!"
Minu subjektiivne arvamus on selline, et sa lihtsalt kardad kriitikat, kuna kõik ülevaated, mis ma teinud olen, on vägagi ausad ja ma ei hakka ilustama. Ja sa arvad, et kui sa teeks mulle 10% ale't, siis ma kohe tormaks, pea selgas, sinnapoole