Mina, võttes kokku kogu oma julguse ja olles täie mõistuse juures, astusin eile läbi.. üllatus-üllatus Vilde Grill'ist. Jah, seesama, mis on Szolnoki peatuses.

Mingile eelarvamusele tuginedes, polnud ma seal varem kordagi käinud, ega sinnapoole vaatand, ning olin üllatunud, et valik on seal suhteliselt mitmekesin.
Esimeseks korraks, otsustasin sealt võtta Kebabiburgeri:

Tuleb tunnistada, et see polnud mingi hiigeleine, kuid sel hetkel pettis kõhu ära, kuigi oli veidi väiksem, kui Boksipeatuse samanimeline toode. Samas.. . Oli suurem, kui Räägupesas. Maitselt oli hea, ja alla läks kenasti. Ei olnud liiga kuiv ning mingit plätserdamist ei olnud- oli mugav süüa. Ei tea, miks ma seda kohta ei tahtnud külastada, kuid nüüd on see müüt purustatud ja varsti näen ka seal putkas järjekorda, nagu ka Kebabhouse putkas, Marja poe kõrval
Täna läksin siis uuele katsele, et midagi muud proovida.
Sel korral valisin hoolega ja valisin- Grill Maksiburger vms.

okei, midagi hull taaskord ei saa öelda, kuid see oli LIIGA tavaline. Pihv ei olnud kõige hullem (urgastes antakse hullemat) ja salatit oli tiba rohkem vahel. Noh, olgem ausad, kui saaks ise osadest kokku kompunnida, siis võtaks parem Grill MaksiKebabiburgeri, aga see selleks. Oli söödav ja täitis kõhtu rohkem, kui eilne.
Nagu alati on öeldud, "Mis läheb üles, peab ka alla tulema" võib praegu öelda, mis läks sisse, tuleb ka välja ning siis oli tarvis uuesti kõhutäidet otsima hakata.
Külastasin parajasti Statoili, kui silmasin "Made to Go" letti ja vaatasin, et mitmete aastate taguse ajaga, kui ma viimati sealt sööki ostsin, on tootevalik meeldivalt täienenud, ning ma ei suutnud vastu panna kiusatusele, sealt midagi proovida.

Silm jäi pidama Singi-omleti baquette'l (või miskit sellist) ja lasin selle ka soojaks teha.

Päris hää oli. Nende eeliseks on muidugi see, et süüa saab kiirelt, kui pole järjekorda tekitamas, mingid mõttetud, sentelugevad, bensutilgutajad ja kuna Statoili kett on üle eestiline, siis nii mõnegi urka, öise toitumisvajaduse, rahuldabki Made-to-Go tooted. Maitse poolest oli väga OK ja kõhu täidab kenasti. Hetkeks. Maksma läks vist 2.65€