prelude20 kirjutas:
Kuna HTC on totaalne psk ja järjekordselt garantiis. Kestis täpselt 1 päev. Jookseb kokku. 5 minti tuleb üles. Olles garaasis kus pole levi ja kui tulen õue siis ostib seda teletorni all 15 minti. Ekraan ei reageeri millegile. Igastahes kuu aja jookusl töötas üks päev. Muu aja Emts olnud. Kuna tel töövahend ja ei saa iga kuu osta asendusi siis - kuidas teil on kestnud Sony GO. Mõnel kasutajal on . Esmamuljed peaks ikka käes olema. Muud ei ole mõtet pakkuda kuna tahan niiskuse, tolmu jne kindlat. Samsungi analoog on täisa mõttetu. Aeglane ja jube kehva ekraaniga. Ähmast pilti võin kulund Xpressmusikust ka vaadata.
Mina enda oma julgen kiita, oma hinna eest on telefoni enam kui küll. Pikapeale on korpuse tagumine osa kergelt nagisema/krõbisema hakanud, kuid muidu üsna tihe telefon, veekindel osa peaks just korpusest seespool olev osa olema.
On ta mul vett ja tolmu saand ja liivaste kinnastega ekraani nühkind nende nädalate jooksul korralikult. Tagaküljes olev lamp valgustab ka pool hoovi ikka öösel ära.
Kui mingit hullu suutlikust ei oota siis ma usun et ei tohiks niipea ajale jalgu jääma. Mina vähemalt kasutan aint selliseid elementaarsemaid programme ja mõni üksik mäng on ka ajaviiteks peale tõmmatud. Senimaani pole aeglaseks jäänd. Mingit minimaalset hakkimist olen paaril korral täheldand aga kordan sõna minimaalne.
Kaamera teeb pilte normaalselt, ei midagi erilist ega ka halba, väga häid pilte tahta siis nagunii mõistlikum juba eraldi kaamera osta.
Ahjaa, aku on telefoni sisse ehitatud, niiet kui kunagi tahta vahetada siis seda omapäi väga ei tee.
Ning sõbral, kes minu eeskujul sama telefoni ostis, ei tööta kõrvaklappide väljund, aga eks igalpool võib juhtuda praaki, rohkem pole kellegilt sellist asja kuulnud, eks garantii muretseb selliste asjade pärast.