Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 24.02.2026 13:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 747  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Head pildid
PostitusPostitatud: 15.04.2011 00:03 

Mõned pildid Sillamäe sadamast, tehtud sel ajal kui sinna veel veeti laevade kaupa uusi autosid ning hiljem teiste laevadega edasi toimetati. Autode kogus oli meeletu nagu piltidelt näha.
Sel ajal said nii mõnedki kohalikud tööd "peregontšikute" näol, kes autosid laevast parkla ja vastupidi tagasi ajasid. Ja nii mõnigi odavam auto kanti seal samas parlas ulja peaga maha :D
Ise sinna ei sattunud ja pildid tehtud mitte minu käe läbi, aga asjaga täitsa kursis mis seal toimus :)
Viimastel fotodel olevad Bentleyd ei lahkunud laevalt ja olid kapteni isikliku järelvalve all.
Ehk on huvitav vaadata. Pildid tehtud eelmise aasta veebruari lõpus.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2011 10:04 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2011 10:49 
Kasutaja avatar

Faaak, se viimane pilt oli täpselt naq mina just olin:D:D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2011 11:04 
Kasutaja avatar

madis23 kirjutas:
Faaak, se viimane pilt oli täpselt naq mina just olin:D:D:D

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2011 11:14 
Kasutaja avatar

Nagu peegel pilt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2011 11:23 
Kasutaja avatar

how the fuck did you know :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2011 16:56 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2011 17:58 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2011 18:42 
Kasutaja avatar

[quote="corbe"]Mõned pildid Sillamäe sadamast, tehtud sel ajal kui sinna veel veeti laevade kaupa uusi autosid ning hiljem teiste laevadega edasi toimetati. Autode kogus oli meeletu nagu piltidelt näha.
Sel ajal said nii mõnedki kohalikud tööd "peregontšikute" näol, kes autosid laevast parkla ja vastupidi tagasi ajasid. Ja nii mõnigi odavam auto kanti seal samas parlas ulja peaga maha :D
Ise sinna ei sattunud ja pildid tehtud mitte minu käe läbi, aga asjaga täitsa kursis mis seal toimus :)
Viimastel fotodel olevad Bentleyd ei lahkunud laevalt ja olid kapteni isikliku järelvalve all.
Ehk on huvitav vaadata. Pildid tehtud eelmise aasta veebruari lõpus.

Hästi ei taha uskuda seda juttu, et mingi lambi kohalikud seal nende uute autodega ringi kärrasid.
Üldjuhul teevad seda tööd siiski juhid, kes on läbinud spetsiaalse sõiduki käsitlelmisreeglite koolituse.
Minu teada on need "mõned kohalikud" koolituse läbinud ja töötavad sealses SILSTEVE terminalis.
Ja kui sadamas pole vastava terminaali operaatorit, on olemas ka laeval inimesed kes seda tööd teevad, nii et minusilmis on see "kohalikke" jutt :bs
Lihtsalt lisan juurde, et olen nii mõnigi kord olnud Sillamäe ja Paldiski Põhja/Lõuna sadamas olnud kui mõni autokandja laev sees on.
Pilt
Pilt
Pilt
need siis mõned autokandjad, kes Sillamäe sadamat on külastanud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 12:54 
Kasutaja avatar

Mailukas kirjutas:
seda on ju n2ha et ta pole mustanahaline...a noh mis teist ikka tahta k6ik pruuni nahaga teie arust vist ''neegrid'' jah

Mis asjaoludel sa seda rasside segamist siin niivõrd närviliselt kaitsma lendasid? Kas pole silmi peas, mis Euroopa suurlinnades multi-kulti tagajärjel juhtunud on? Või on endalgi tulnud negroidse rassi ees sirklit laiutada ja nüüd oleks vaja seda kuidagi õigustada? Selleks sobib rünnak kõige paremini?

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 12:59 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 13:09 
Kasutaja avatar

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Viimast siia ei pane pildina. Ropp nali. http://img.chan4chan.com/img/2009-05-02 ... 649172.jpg

Rassin kõik see aeg, olen rassist. Have a nice day M :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 13:10 
Kasutaja avatar

Pilt

Pilt

Ehk ikka ei lõpe, mõtlemine ei ole tingimata valus. Iseseisvalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 13:33 
Kasutaja avatar

Pilt
Pilt

Pilt

White Power! :rokib
Pilt

Mis on point? Mida sa M siin ruigad et kõik on pahad. Kui suurem enamus ei soovi teada et sul on selliste geenidega laps siis mida sa prõõkad. Ma arvan et EESTLASEL on see sama teema et 1000 aastat on kõik siin maal trampinud ja perset pühkinud, sisserännet on olnud nii si..aks et ei soovita teisi siia. Nagu ei soovita ka sibulaid. EI SOOVITA NEID KES oma kultuuri tulevad kuulutama. Selle pärast ei kannatata ei sibulaid, pedesid, neegreid, usuhulle ja muid nihkes olevaid persoone. EESTLASELE meeldib olla ise ja omal maal, ta ei vaja siia muud, kõik teised on üleliigsed.

Sama probleem oli ka saksamaal, põlis sakslased ei kannata neid türklasi sest nad raisad on laisad ja ajavad peale oma moslemi kultuuri. Nad ei austa Saksamaa seadusi ja kultuuri, nad on seal nii palju jama keeranud et põlis sakslasea rääkides ta häbeneb türklase probleemi oma riigis.

Sama rootsis ja norras.

Ma ei vaidle vastu et on olemas haritud kõrge intelligentsiga Musti ja Venelasi. SINNA tuleb vahe sisse , neeger VS must ja sibul VS venelane.

Kahjuks on meie oma rahvuses ka näha seda väheharitumat kihti mille puhul on häbi.
Õnneks pole meie maa piisavalt rikas et pilusilmad ja neegrid siia ründaksid elama tulla.

PS! andke andeks aga minu isiklik arvamus on et see lapsega pilt on kole ja just see laps on eriti kole. Geneetiline fond aafrikast põhjustab selle. Kahe eestlase laps oleks kordi armsam olnud. M oled sa kindel et su lapse isa ikka kahel jalal kõndida oskab? Vb ripub siiani okste küljes?

Muideks mind ei häiri neegrid, selle piirini kuni nad ei käitu pealetükkivalt , üleolevalt, idiootlikult. Las olla. Kui pinda hakkavad käima siis tekib tahtmine nad riigist minema saata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 13:35 

jätkame
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 747  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis