[quote="corbe"]Mõned pildid Sillamäe sadamast, tehtud sel ajal kui sinna veel veeti laevade kaupa uusi autosid ning hiljem teiste laevadega edasi toimetati. Autode kogus oli meeletu nagu piltidelt näha.
Sel ajal said nii mõnedki kohalikud tööd "peregontšikute" näol, kes autosid laevast parkla ja vastupidi tagasi ajasid. Ja nii mõnigi odavam auto kanti seal samas parlas ulja peaga maha
Ise sinna ei sattunud ja pildid tehtud mitte minu käe läbi, aga asjaga täitsa kursis mis seal toimus

Viimastel fotodel olevad Bentleyd ei lahkunud laevalt ja olid kapteni isikliku järelvalve all.
Ehk on huvitav vaadata. Pildid tehtud eelmise aasta veebruari lõpus.
Hästi ei taha uskuda seda juttu, et mingi lambi kohalikud seal nende uute autodega ringi kärrasid.
Üldjuhul teevad seda tööd siiski juhid, kes on läbinud spetsiaalse sõiduki käsitlelmisreeglite koolituse.
Minu teada on need "mõned kohalikud" koolituse läbinud ja töötavad sealses SILSTEVE terminalis.
Ja kui sadamas pole vastava terminaali operaatorit, on olemas ka laeval inimesed kes seda tööd teevad, nii et minusilmis on see "kohalikke" jutt
Lihtsalt lisan juurde, et olen nii mõnigi kord olnud Sillamäe ja Paldiski Põhja/Lõuna sadamas olnud kui mõni autokandja laev sees on.

need siis mõned autokandjad, kes Sillamäe sadamat on külastanud