Tanel kirjutas:
No aga mida fakki üldse kunnidega vaielda, siin on neid absoluutelt iga teema jaoks ja kellegi teise maailmavaade on RAUDSELT väär.
Muidugi on need kanamassi pihvid roppused ja burgeriputkad nõmedad ja eba sanitaarsed. Aga ma lähen Tondi Restosse ja saan 10 euri eest hullemat paska kui mcdondaldsis, siis i don't get it. Bang for buck tuleb leida ja mina olen neid omajagu avastanud Tallinnas. Kui ma tahan burgerit, siis ma tahan burgerit. Kui ma tahan liha, lähen tigranisse või kamikadzesse ja söön liha jne. Täiesti arusaamatu on tõmmelda siin. Kusjuures seda teemat puhastada ei anna enam ammu. Ma olen kuskil 100lkd tagasi juba mõelnud. Nii, et las läheb oma rada pidi...
Olen ka sellele mõelnud, et teeks kokkuvõtted kõikidest kohtadest aga see võtaks päev aega ja miks *5£&¤# peaks kedagi huvitama minu arvamus sellest söögist. Laias laastus ühtib see siit aint bomchi omaga (va. et tema ei seedi üldse igast massidest tehtud sööki).
Kas keegi üldse huvituks kui ma kirjeldaks 15€ maksvat resto lihatükki "Äärest mäludes oli liha pehme ja hammas läbis liha nagu sulavõid. oli mahlane ja tundus ikka noorem loom olema. Keskelt oli õrnalt tooreks jäänud, ehk oleks tahtnud saada 1 minuti kauem küpsemist" Käin seal ära ja annan kiire hinnangu, siinset kontingenti see laias laastus ei huvita ja ma olen aru saanud, et isegi šašlõkist saab siin vähestega rääkida. Enamust ei huvita ja teine pool sööb läbikasvanud raibet ja kiidab.
+1

Šašlõkist võib ikka rääkida, see jummala hea asi ju

Ise kiidan originaalset äädikamarinaadi, sellest ei olene mis tootja, olgu kasvõi Säästu. Olen ka selle firma oma söönd ja ei kurda kusjuures. Endal tuleb homme 3mas grill see aasta vabas õhus

Ja laupäev 4jas. Aga kisub mul jutt OT'ks, olen pigem vait