Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.02.2026 11:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 28.11.2014 11:46 
Kasutaja avatar

Noor24 kirjutas:
Ikka siit ta tuli http://www.oneplus.net .
Praegu on kutset päris lihtne saada, jälgi hv foorumit või siis oneplusone foorumis on ka eestlased mingi kutsete teema teinud :) .
Õnneks ise seda kadalippu läbi tegema ei pidanud, tuttav sai kutse ja tal endal soovi polnud :) .
Jõudu, tõesti väga hea telefon on..

Praegu on kahel telefonil kirjas "no invite required". On endalgi vaja varsti uut telefoni ja pani mõtlema.. kätte võtad, siis ei nagise-ragise nagu samsungi telefonid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2014 12:10 

mastr kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Nägin kunagi sellist mustas pakendis kilet kus oli peal kirjas military tested jne. Tekkis hull tahtmine lasketiiru minna ja testida.

Military tested ei tähenda kuuli- või mürsukindlust ju, roostemees :)
Kaetakse tiivikuid, mingeid muid pindu jne.

Kle, naljamees, sa tõesti arvasid et mõtlen seda tõsiselt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2014 12:30 

RustyZ kirjutas:
Inferno kirjutas:
Ma kasutan väga metalli tolmuses keskkonnas Sony Z2 , täitsa suvalt taskus on telefon.

kiled tuleb kindlasti peale panna,ma algselt ei pannud ja kergemad kriimud ikka olid näha paari kuu möödudes. Eks taskus ikka rauapuru on jne.

Sonyl oli varem kiled peal oma telefonidel ,alates z2 ei ole!

Selline plast-või kummi tagakaan on tore ,aga kui seal taga ikka on rauapuru vahel siis (ja nad on tihti!) siis see kriim sinna tuleb palju hullem,kui niisama telefoni kasutades. z2 tagaklaas kilest. Seega korpuseid ei kasuta. Ja taskus kuskil ümbrises hoidmine ka ei meeldi.

Z2l on ju juba originaalis kile peal (imo oli). Z3l on ka ka compactil. Enne neid oli jah pakis kaasas. Aa ja isegi z1 compactil oli kile juba peal ja pakis vel kaasas ka et umbes saaksid kilele veel kile peale panna.

Ei ole Z2l mingit kile enam tehasest peal, puhas klaas on. Samamoodi ei ole seda ka Z3 seeria telefonidel. Alates Z2st see muudatus tehtigi, Z1 ja Z1C olid viimased, kus see tehases pandud anti-shatter film peal on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2014 13:15 

sten7 kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Inferno kirjutas:
Ma kasutan väga metalli tolmuses keskkonnas Sony Z2 , täitsa suvalt taskus on telefon.

kiled tuleb kindlasti peale panna,ma algselt ei pannud ja kergemad kriimud ikka olid näha paari kuu möödudes. Eks taskus ikka rauapuru on jne.

Sonyl oli varem kiled peal oma telefonidel ,alates z2 ei ole!

Selline plast-või kummi tagakaan on tore ,aga kui seal taga ikka on rauapuru vahel siis (ja nad on tihti!) siis see kriim sinna tuleb palju hullem,kui niisama telefoni kasutades. z2 tagaklaas kilest. Seega korpuseid ei kasuta. Ja taskus kuskil ümbrises hoidmine ka ei meeldi.

Z2l on ju juba originaalis kile peal (imo oli). Z3l on ka ka compactil. Enne neid oli jah pakis kaasas. Aa ja isegi z1 compactil oli kile juba peal ja pakis vel kaasas ka et umbes saaksid kilele veel kile peale panna.

Ei ole Z2l mingit kile enam tehasest peal, puhas klaas on. Samamoodi ei ole seda ka Z3 seeria telefonidel. Alates Z2st see muudatus tehtigi, Z1 ja Z1C olid viimased, kus see tehases pandud anti-shatter film peal on.

Kuskil oli video z3 kohta et see kile on sinna peale prinditud juba tehases. Siin teemas ka jagatud. Oli vist z3 video. Või oli tõesti vanema mudeli kohta see?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2014 15:50 

Mõtlesid äkki siis seda videot? Siin on küll vanem mudel Z.

Siin on väike jutt ka lisaks, kus seda on mainitud.
http://www.androidcentral.com/sony-ditc ... z2-devices

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 16:04 

Mis huvitava telefoniga on tegu?
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 16:24 
Kasutaja avatar

Tegu John´s Phone-iga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 17:15 
Kasutaja avatar

Sony Z Ultra kukkus esimest korda põlve kõrguselt maha ja lõi mõrad sisse, ning puutetundlikkus ka enam ei tööta. Saan ainult sisse ja välja lülitada.
Teadagi värk, et garantii ei tee midagi, aga kas on keegi kes vahetaks ära mingi tasu eest ?
Ekraani annaks ebayst tellida 55 eurot. Firmad tahavad üle 200 euro saada.

Kui kellegil juppideks on, võib pakkuda ka mulle

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 18:06 

Sony Z3 vs Huawei Mate 7 vs HTC One M8 - millist neist eelistada?

Üldiselt võiks Mate 7-t proovida, aga päris pirakas on ikka käes hoida :uhoh Praegu on kasutusel Huawei P6 ja nüüdseks tuleb tõdeda, et Huawei on ikka Huawei - igapäevaselt viskab villast. Küll ei lase kontakte otsida, siis jookseb niisama ajaviiteks kokku, samuti on peale aastast kasutamist akuga lood sealmaal, et hommikul juhtme otsast ära võttes, on lõunaks aku täiesti tühi ja peab jälle laadima. Seega veits põen uuesti sama reha otsa astumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 18:23 
Kasutaja avatar

Kõik üks ja saama Androidi labidas ju.

Minu arust ainuke valik on tänapäeval kas Android või Windows või IOS.
Kui see on tehtud, lähed ostad silmale meeldivama kõige kallima otsa telefoni ja ongi kõik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 19:41 

Popkala kirjutas:
Sony Z Ultra kukkus esimest korda põlve kõrguselt maha ja lõi mõrad sisse, ning puutetundlikkus ka enam ei tööta. Saan ainult sisse ja välja lülitada.
Teadagi värk, et garantii ei tee midagi, aga kas on keegi kes vahetaks ära mingi tasu eest ?

Eriti õnnetu kuju oled. Mul Z Ultra kukkus esimesel nädalal põuetaskust iga päev vähemalt korra välja ja endiselt terve. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 20:02 
Kasutaja avatar

Mul mitte ühtegi korda kukkunud/lööki saanud/paindunud G3 ka praguneb juba. :D
Esmaspäeval garantiisse viima. Äkki saab uue. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 20:37 

fg11 kirjutas:
Sony Z3 vs Huawei Mate 7 vs HTC One M8 - millist neist eelistada?

Üldiselt võiks Mate 7-t proovida, aga päris pirakas on ikka käes hoida :uhoh Praegu on kasutusel Huawei P6 ja nüüdseks tuleb tõdeda, et Huawei on ikka Huawei - igapäevaselt viskab villast. Küll ei lase kontakte otsida, siis jookseb niisama ajaviiteks kokku, samuti on peale aastast kasutamist akuga lood sealmaal, et hommikul juhtme otsast ära võttes, on lõunaks aku täiesti tühi ja peab jälle laadima. Seega veits põen uuesti sama reha otsa astumist.

Z3l parim aku (reaalses kasutuses), vee ja tolmukindlus, ühilduvus ükskõik millega ükskõik mis asendist.
Htc one - kes kaustab see rahul, mulle ei meeldi selle htc android.

Mate 7 - oled käes hoidnud? Mul hetkel g7 mis on ilge kobakas. Hoidsin matet ja g7t koos käes ja mate tundus väiksem kuigi ekraan suurem. Sel vist üldse protsentuaalselt katab ekraan rohkem kui teistel. Põhiplussid on kindlasti head kaamerad (ka esimene), uus emotionui 3.0 mis on minimalistlikult hea ja kiire, sellel on omad väga lihtsad võlud, sõrmejäljelugeja normaalse koha peal ehk telefoni taga ja lihtne ühe käega kasutada - toimivust pole proovinud. Mine näpi selle mate demo kuskil. Ühekäe klaviatuuri võimalus on ka aga mulle endale tundus ebamugav, harjumuse asi vb, g7l trükin kahe käega.

Ehk siis kui soovid kasutada suuremat ekraani ja tahad mugavalt surfata, kirjutada ja videosid vaadata siis mate7, kui see nii oluline pole siis z3 ja kui tahad ühe käega telefoni kasutada siis z3 kampakt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2014 22:33 
Kasutaja avatar

Skewp kirjutas:
Popkala kirjutas:

Eriti õnnetu kuju oled. Mul Z Ultra kukkus esimesel nädalal põuetaskust iga päev vähemalt korra välja ja endiselt terve. :D

Läks vähe halvasti jah, kuu aega vana ja juba tuksis. Aga oli üldse väga halb päev ja lõppes siis sellega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2014 21:11 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Samsung Galaxy Alpha või Sony Xperia Z3 Compact? Miks? Kas on veel midagi samasse "auku"?

Räägiks oma kogemustest Z3 Compactiga, kasutanud nüüdseks nõks üle kuu.
Halbadest külgedest tooks välja:
- LED flash taskulambina kasutades üsna halva valgustusjõuga;
- iga kord laadima pannes on klapi avamine veidi tüütu (aitab näiteks docki soetamine);
- käes veidi libe.

positiivsed küljed:
- minu jaoks ideaalne suurus ja kaunis clean look välimus;
- suurepärane akukestus - http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=6538;
- kiire, s.t. 0 lag-i siiamaani;
- videot vaadates "stereo" heli, kõlarid telefoni all ja üleval äärtes;

Siiani rahul.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis