Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.08.2025 23:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 03.03.2011 01:54 
Kasutaja avatar

Ma tatist peale mõtlend kus McGyver elab, nüüd on selge - Võrus!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 01:57 
Kasutaja avatar

Hiad ööd, lähen vahin läpparist filmi ja viskan siruli.Täna tuleb vähemasti naine koju :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 02:37 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Hiad ööd, lähen vahin läpparist filmi ja viskan siruli.Täna tuleb vähemasti naine koju :rokib

Mis sa seda filmi siis veel vahid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 02:44 
Kasutaja avatar

Kurat, avastasin just, et J2pe žigulaatoriteema on ka kurjad moded lukku keeranud :D
Ei tea miks? Jõle huvitav oli lugeda ühe debiiliku pajatusi oma argipäevast :D Tõstnuks need paganama rohelised selle siis huumori alla aga ei....ikka peavad kõik ilusa ära rikkuma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 03:37 
Kasutaja avatar

Õppetund - kui sõbranna palub endale järgi tulla, siis ei ole never mõtet jaatavat vastust anda enne, kui pole küsinud, kuhu tulema peab.

jOnts @ jõudis just pealinnast. :rokib

Kuna üksi minna ei viitsinud, rebisin veel ühe sõbranna kaasa ja teele.

Tagasiteel tekkis naerukrampide tõttu mitmeid liiklusohtlikke olukordi aga kodus, safe and sound :D

Homme võtab plika auto ka veel käest ära - tal vaja "minna".

Miks ma küll üldse ühe neiuga koos elasin? :D

Sõbrannadega on tunduvalt lõbusam :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 03:51 
Kasutaja avatar

Arusaamatu, miks sa ühele püssile järele minnes veel teise kaasa võtsid :? Metsa puid ei veeta, you know :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 04:33 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Arusaamatu, miks sa ühele püssile järele minnes veel teise kaasa võtsid :? Metsa puid ei veeta, you know :D

su jutus on iva aga mõni neiu ongi lihtsalt sõbranna.
igaühel oma otstarve :D

käisin tiiru Bravos ka enne. Ootasin fuajees ja ajasin siis tuttava personaliga juttu, kes ei jõudnud ära naerda minu reedeõhtust olekut:D
Nõudsin garderoobist oma jopet. Kui enda oma polnud, olin tahtnud suvalist. Kui ka sellega ei jopanud, palusin endale kindlasti helistada, kui leitakse xD
Jope oli tegelikult autos..

Elu on elamiseks ja tsirkust peab ka saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 04:53 
Kasutaja avatar

Ikka ikka :D

Minul oli nooremana (no kõva 2-3 aastat tagasi) Tartus enam-vähem regulaarne klubide keeld :D See tähendab, et klubiomanike poolt oli personalile käsk antud mind klubist kasvõi harjavarrega eemale peksta....aga noh....ega see neid ei aidanud, kuna ma ma olen neid turvasid ja seda personali ka eluaeg tundnud, nii et kuidagi käidud sai ikka :D

(Tegelikult sai hiljem ka nendesamade klubiomanikega koos nii mõnigi pits võetud ja kahe lõuapoolega nende rumalust ja saamatust irvitatud)

Eks jah, nalja peab saama ja elu peab käima....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 09:30 
Kasutaja avatar

Närvi ajab see ühikaelu :D Kuna selle nädala lõpuni vaba, mõtlesin eile, et olen veel ühe öö ühikas et täna ommikul värske peaga sõidan koju, aga kuna vaba päev, siis et saab magada kaua tahan.
No sittagi, kell 8 tuldi uksetaha, et auto on ees, ok fain, jope selga sussid jalga ja kobisin alla. Ajasin auto maja taha, parkisin küll ühe teise tüübi kinni aga mõtlesin et no tund-kaks vast ei ole vaja minna kuhugi. No kus sa sellega, jõudsin üles tulla ja siin foorumis paar teemat läbi sirvida ja juba üks vend uksetaga, et kle autot saad vähe liigutada. Mul oli nii, et no täitsa perses :err :D
Tüüp ütles ka veel, et mul ikka eriline ebaõnn, et just täna oli tal vaja sõitu minna, mitte ükski teine päev :D
Vastik vastik vastik... niipalju siis magamisest :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 10:17 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Mina ei saa aru kuidas te ilma ID-kaardita suudate elada (a la pean kaardilugeja otsima jne). Pangaülekandeid ju suhtkoht ei saa enam ilma teha. Rääkimata sellest, et sisselogimine ID kaardiga erinevatesse pankadesse on oluliselt mugavam kui pidevalt kuskilt koodikaarte otsida. Igasugu muude teenuste audentimisest rääkimata. Mul sõber ka arvas, et tema ID-kaarti ei kasuta hetkeni kui nägi kui lihtsalt mul elu käis. Nüüd juba mitu aastat kasutab ja kiidab.

ID kaart on hää ja mugav asi tõesti. Samas aga ajab ikka siga tigedaks ja ropendama küll, kui enamasti juhtub nii:
1. et fkng firfox paneb näkku ja saadab su ID kaardi puu taha
2. sertifitseerimis keskus on ära surnud
3.tra mingeid pluginid tuleb kusagil alla laadida
4. kui satud uue arvuti otsa siis hakka jälle installeerima
5. rsk siis pole sul veel lisaks adminni õigusi kogu selle sita teostamiseks
6. adminn tuleb ülejärgmine päev ja teeb midagi, aga firefoxiga ikka asi ei tööta
6. miskit oli veel
7. PIN1 oled mingi ime läbii suutnud meelde jätta 8 pangakaardi ja 4 erineva arvuti parooli kõrval ja siis küsitakse sult trakll mingit PIN2
8. koristaja on su PIN koodide ümbriku utiliseerinud
9. Kihuta kuhugile panka uute koodide järele
10. PIN koodi ümbrik on auto partatšokis ja parkla on ca 500 m eemal ja väljas tuiskab, sajab vihma või mingit muud sitta
11. Kirjutad PIN koodid märkmikusse. 1 jaaanuar saad uue kalender märkmiku ja vana lendab mingi aeg heal juhul arhiivi . enamasti paberihunti. Kihuta jälle panka uue koodi ümbriku järele.
oi kuidas ma armastan ID kaardi teenuseid.
Valisin siiski elektrooniliselt. Mingi ime läbi sain eile kuidagi selle ID kaardiga kaasneva jamade kadalipust läbi näritud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 11:09 
Kasutaja avatar

Pin1 ja Pin2 on ju muudetavad. Pane siis kas mõni oma pangakaardi koodidest või mis iganes.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 12:15 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Pin1 ja Pin2 on ju muudetavad. Pane siis kas mõni oma pangakaardi koodidest või mis iganes.

see PIN koodide teema on suht kökimöki.
Nõmedaks muudab kasutamise see , et sa kunagi ei tea , kas järgmise toimingu tegemise ajal üldse ID kaardiga oma erinevate teenuste kontodele (EMT, Elisa;elion või pangad) ligi saad. Ehk siis sinu tegemised ei sõltu enam sinust vaid sellest kas sertifitseerimis keskus toimib või on hetkel (nagu praegugi) lihtsalt omadega panges. Fkkkk. Mul on vaja ainult ühte detaili kontrollida EMT`st ja ma ei saa sisse selle junniga. Kogu töö seisab. Tavalise login parooli ka ei mäleta.
"ID-kaardiga sisenemine ebaõnnestus. Palun kontrolli, et ID-kaart oleks kaardilugejasse korrektselt sisestatud, ava uuesti veebilehitseja ja proovi uuesti. " tra külll. Elu PORR
Ja mis väga oluline , et sa pead valima masinat millest oma toiminguid teha. Piisab sellest, et oled sunnitud kasutama arvutid kus on kogu see pask instaleerimata ja siis on see mugavus olematu. Mingi asutuse masin tahab veel adminni õigustega isikut ka installimisel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 12:33 
Kasutaja avatar

Jah kui arvutis pole ja sul õigusi pole on arusaadav, aga sellest et sertifitseerimiskeskus maas on pole küll kokku puutunud.
IE-ga pole mul küll kunagi probleemi olnud ja alati toimib. Pigem pead viga oma arvutist või lehitsejast otsima. Kasutan ka päevas korduvalt ID kaarti.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 13:15 

Õhtuks saab vist perekonda üks tumesinine A4 juurde toodud, mis läheb õe kasutusse :)

Taaskord leidis tõestust asjaolu, et kui autosid niisama vaadata tundub valik üpriski suur. Kui aga lõpuks seda õiget ja sobivat otsima hakata, siis on pilk vähe kriitilisem ja sobivate autode arv kuivab kokku.

Viimati muutis corbe, 03.03.2011 13:26, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 13:26 

ID-kaardi kasutamise kohapealt on mul olnud pidevalt probleeme Firefoxi ja Chrome´iga, selleks et saaksin kasutada nii PIN1 kui PIN2-te allkirjastamiseks pean spetsiaalselt kasutama IE-d. Sellega siiani alati töötanud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis